Ukens ønskeliste

Dette står øverst på vår ønskeliste nå.

Når en stor del av jobben din består av å titte innom nettbutikker, bloggere, Instagram og magasiner , blir ønskelisten fort litt lang.

Det er så mye lekkert i butikkene nå, og de herlige sommertemperaturene tillater oss å leke med antrekk.

2

Det er klart vi ikke kan kjøpe alt vi legger i handlekurven, men det er lov å la seg inspirere. Under kan du titte på min ønskeliste denne uken.

KJOLE

En leken kjole som kan brukes til hverdag og fest er et must denne sommeren. Denne syns jeg er skjønn og veldig feminin.

download (6)

SKO

Selv om skoskapet nesten ikke bør åpnes i frykt om at alt for mange skopar detter ut, er det alltid et nytt par som finner veien hjem til meg.

download (8)

BIKINI

Hvor skjønn er ikke denne bikinien?

download

PARFYME

Den bestselgende linjen One Million kommer i en splitter ny utgave for både dame og herre. Dameversjonen er en sommerlig blanding av bringebær og rose.

3349668562732

BUKSE

Løse bukser i blomsterprint har vært en stor trend denne sesongen og jeg leter fortsatt etter den perfekte fasongen, materialet og printen. Denne topper listen denne uken.

sfo51517_cblack

TINTED MOISTURIZER

Har du ikke testet noen denne fantastiske BB kremen fra Charlotte Tilbury, er du faktisk nødt om å gjøre det så fort som mulig. Dette er faktisk et Instagram-filter på tube! Huden får en fantastisk glød, linjer og porer reduseres og du ser ikke ut som du har sminke på deg.

976037_in_xl

SANDALER

Siden jeg ikke kan skryte på meg alt for mange centimeter over bakken, trenger jeg litt hjelp. Disse må jeg bare ha.

1036961_in_xl

VESKE

Noen vesker er og vil være klassikere i mine øyne og denne modellen fra Balenciaga er alltid velkommen i min veskesamling.

1074587_in_xl

SKJØRT

Gult har blitt en favorittfarge denne sommeren. Passelig søt, feminin – for ikke å snakke om at brunfargen syns ekstra godt.

download (5)

KJOLE

En hvit kjole er et must, og denne vil jeg kombinere sammen med et par sandaler og en denimjakke.

download (2)

SOLBRILLER

Selv om jeg foretrekker sorte solbriller, er disse superkule til sene sommerkvelder for å tilføre antrekket det lille ekstra.

download (7)

PARFYME

Denne parfymen har jeg forelsket meg. Den lukter rett og slett helt himmelsk. Må nesten vente til feriepengene har kommet på kontoen, men denne skal bli en del av samlingen.

8005610481043-1

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM @SIDE2MOTE

Capture

LES OGSÅ:

EN NATT PÅ THE THIEF

KLE DEG I KOMONO

MAXIKJOLER VI DRØMMER OM

LES OGSÅ