Treningstøy på salg

Gjør sporty kupp denne helgen!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

En løpetur ute i finværet eller en hard styrkeøkt inne gjør under for kropp og sjel. Det er ingenting som slår følelsen etter en fullført treningsøkt der kroppen er både sliten men samtidig full av energi og endorfiner.

Om du er på ferie og tar deg treningsfri eller koser deg hjemme i Norge med lange løpeturer, er det faktisk verdt å ta en titt innom sommersalgene. Du kan nemlig gjøre fenomenale kupp på alt fra treningstighst, topper, BHer og sko.

HER FINNER DU EN FLUST AV SPORTSVARER PÅ SALG!


Trenger du litt motivasjon til å komme deg på trening etter ferien, vil en pakke med lekre treningsplagg absolutt ikke skade.

Under har vi funnet noen av våre favoritter og satt dem sammen til 3 ulike antrekk. Alle plaggene får du til skikkelig rabatterte priser!

Du sparer faktisk opptil 50% !!

ANTREKK 1

Det er så deilig å våkne til sol og sommer. Knyt på deg skoene og start dagen med en løpetur! Hele antrekket får du nå på salg!

TOPP - JAKKE - JOGGESKO - CAP - SHORTS

SJEKK UT FLERE GODE SPORTSKUPP HER!
ANTREKK 2

Treningsentrene er så og si tomme, så det er ingenting som hindrer deg fra å kjøre en hard svetteøkt på Elixia før du skal på stranden.
Du kan for eksempel ha på deg dette.

SINGLET - JOGGESKO - VANNFLASKE - BH - TIGHTS

HER KAN DU TITTE PÅ FLERE TRENINGSPLAGG PÅ SALG!


ANTREKK 3

Skal du på hyttetur eller ut på sjøen, kan det være lurt å skaffe seg en god vindtett jakke. Dette kan ofte være dyrt, men nå sparer du hele 40% på denne lekre jakken fra Helly Hansen! Du finner den i 3 ulike farger også!

JAKKE - SNEAKERS - GENSER - T-SKJORTE - JOGGEBUKSE

HER FINNER DU EN FLUST AV SPORTSVARER PÅ SALG!