Treningsnyheter

Vårens nyheter vekker treningslysten!

Treningsentrene er stappfulle og timelistene har lange ventelister. Det er ingen tvil om at vi har satt oss høye treningsmål for det nye året og alle vil bli en bedre og mer sporty versjon av seg selv.

Trening og mote går hånd i hånd og både menn og kvinner er opptatt av at treningsplagg skal være trendy, funksjonelle og gi oss en aldri så liten treningsboost.

Vårkolleksjonene har begynt å komme og det er som alltid masse fint å klikke hjem, enten du velger den trendy blomsterprinten eller foretrekker en mer nedtonet treningsgarderobe.


Untitled-1

OverdelSkoTightsSekkBHCapJakke 

Vi ser etter den sporty følelsen, samtidig som mange ønsker å inkorporere treningsplaggene inn i sin hverdagsgarderobe. Derfor er vi enda mer kresne når det kommer til treningstøy og vet akkurat hva vi vil og ikke vil ha. Kari Traa er et av merkene som har blitt mange norske jentes favoritt. De fine fargekombinasjonene, gode kvaliteten og passformen gjør at vi gjerne vil kle oss i det kule merket fra topp til tå.

Ta en titt på treningsnyheter her!


Untitled-2

OverdelBHTightsLueJakkeJakkeSko 

Det er ekstra stas å se etter treningstøy nå som vi går mot vår og sommer. Ja, det kan virke veldig lenge til hvis vi ser ut vindene akkurat nå, men vi beveger oss tross alt mot lysere og varmere tider.  La en lysere fargepalett dominere din treningsgarderobe. Tenk hvor nydelig denne grønnfargen kommer til å være når huden er kysset av solstrålene?

Du kan alltids fake det allerede nå med en god selvbruning!


3

SokkerTightsBHToppJakkeSkoCapJoggebukse

LES OGSÅ:

UKENS LEKRESTE MOTENYHETER

ANKELBOOTSENE SOM GJELDER DENNE SESONGEN

SLIK TAR DU VARE PÅ HUDEN I VINTER

LES OGSÅ