Tre stilsikre festantrekk

Julebord, julefest og nyttårsaften – det er ikke mange helger ledige og med fulle dager med jobb, trening og familie kan mange finne det svært stressende å se etter antrekk.

Syns du det er vanskelig å vite om du skal satse på den feminine kjolen, den uberkule dressen eller sexy jumpsuiten? Vi har gjort jobben for deg og satt sammen 3 ulike antrekk til sesongens store festsesong.

Det beste av alt er at du kun trenger å bevege en muskel – nemlig fingeren og klikke hjem hele antrekket rett hjem på døra! Null køer, ingen julestress og ingen prøverom med uflatterende lys.


KJOLE

Den lille sorte kjolen er en klassiker som redder deg i alle situasjoner. Denne lekre varianten fra den svenske designeren har blitt sett på flere bloggere og vi har falt pladask for de sarte blondene og flatterende a-fasongen. Røde lepper og negler setter prikken over i-en.

Untitled-2

KjolePumpsLeppestiftKåpeParfymeVeskeNeglelakk

Se flere partyantrekk her!


SETT

Sats på ett av sesongens aller kuleste stylinger, nemlig dressen eller matchende sett. Ikke alle føler seg komfortable i trange kjoler eller skjørt, og dette er derfor et fantastisk alternativ.

Vinterblomster er et av de hotteste printene fremover så her får du garantert terningkast seks!

Untitled-3

KåpeSminkepalettØrepyntBluseNeglelakkSkoVeskeVipperBukse


JUMPSUIT

Hvem elsker vel ikke en jumpsuit til fest? Ett plagg gjør hele antrekket og alt du trenger å gjøre for å piffe opp outfiten er litt smykker og sminke.

Den forførende grønnfargen og sesongens mest ettertraktende materiale er en sikker vinner på enhver julefest.

Untitled-1

JumpsuitØrepyntVeskeKåpePumps VipperNeglelakkFoundation

HER FINNER DU FLERE PARTYKLÆR!

Lyst å gi tilbake denne julen? Bestill Årets Blindeforbund-kalenderen her

LES OGSÅ