Tone Damli fortsetter samarbeidet med Vero Moda

Tone: - Dette er mine favoritter fra årets vårkolleksjon.

I høst ble det kjent at Tone Damli ble ambassadør for kleskjeden VERO MODA, og frontfigur for høst 2017 kolleksjonen. Samarbeidet fortsetter i år, og Tone er ansikt utad for den nye vårkolleksjonen til Vero Moda. Den vil lanseres i tre runder, og første del slippes ut i butikk i dag.

Vi møtte Tone på et lanseringsevent for VERO MODAs vårkolleksjon på Mina Milanda, hvor hun fortalte hvordan samarbeidet med det danske merket har gått, om hennes favorittplagg fra den nye kolleksjonen, og hvor hun selv henter inspirasjon til sin stil fra.

Sjekk ut alt av nyheter fra VERO MODA her.


170039_VeroModa_2_0155


Foto: (Foto: Truls Qvale)

/Side2s favoritter fra VERO MODA/

Klær 2

1. Kjole2. Kjole3. Kjole4. Kjole5. Kjole


I en pressemelding står det skrevet at samarbeidet mellom VERO MODA og Tone Damli gjenspeiler «The Spirit of the Vero Moda Girl» hvor målet er å få kvinner til å føle seg flotte og selvsikre, uansett anledning og humør. 

– Jeg synes samarbeidet med VERO MODA så langt har vært utrolig fint. VERO MODA er jo stort, og består av flinke folk som satser hardt når de først gjør noe. Så for min del har det vært veldig moro, og gøy at jeg får lov til å være med på en kolleksjon til, sier Tone.

Tone forteller videre at det er gøy å jobbe med noe så proft og stort som VERO MODA, og at det var litt av grunnen til at hun sa ja til å jobbe med kleskjeden i høst.

– Jeg kjenner til VERO MODA fra gammelt av ettersom jeg vokste opp med de. Selvfølgelig fikk jeg se kolleksjonen som jeg da skulle eventuelt fronte, og den likte jeg veldig godt, og det er jo selvfølgelig viktig for meg at jeg kan stå inne for det jeg fronter. Jeg følte at jeg kunne sette mitt personlige preg på det, sier Tone.

Sjekk ut Tones favoritter fra VERO MODA her.


Bilde1


Foto: (Foto: Truls Qvale)

Klær 1


Foto: (Foto: Truls Qvale)

Beige skinnjakkeTynn kåpeDypgrønn skinnjakke


Tone og VERO MODA har jobbet tett sammen for å lage den perfekte vårgarderoben. Plaggene består blant annet av kjoler og sett i lekkert print, sterke farger, trendy og klassiske snitt og ikke minst blomstermønster.

– Jeg er jo nå veldig lei denne vintertida. Jeg er ikke så god på vinter, så nå ser jeg virkelig frem til å kaste boblejakken, og gå rundt i skjørt, med hvite t-skjorter, og sandaler. Da koser jeg meg.

Blant Tones favoritter fra vårkolleksjonen finner vi det gule blomstrede settet, som er enkelt og dresse opp og ned (se bilde over.) 

– Jeg kunne godt med dette i et bryllup, men jeg kunne også ha tatt det på meg på en mandag med sneakers til eller sandaler, eller tatt av toppen og brukt en hvit t-skjorte til, sier Tone.

Videre peker Tone frem en skjorte med svart-prikket mønster og et marineblått helantrekk i blomsterprint. 

– Jeg elsker friske farger, og ikke minst blomster. Det er litt av grunnen til at vi er her på Mina Milanda i dag, forteller Tone mens hun viser til den fine blomsterbutikken som har blitt pyntet for en vårlig atmosfære.


Klær 4

1 (Skjorte blant Tones favoritter): SkjorteBukse

2 (Blant Tones favoritter): OverdelBukse

3: OverdelBukse


Sjekk ut Tones favoritter fra VERO MODA her.


Bilde2


Foto: (Foto: Truls Qvale)

Klær 3


Foto: (Foto: Truls Qvale)

BlazerSkjorteBukse


Selv om Tone selv sier at hun er ganske konservativ i klesstilen, så fullfører hun ofte et antrekk med en kul og sprek detalj. Opp igjennom årene har hun blitt et stilikon for nordmenn, men hun legger ikke skjul på at hun henter inspirasjon fra andre.

– Av norske damer synes jeg Hege Aurelie Badendyck er veldig fin og flink, og det har jo blitt mange på instagram etter hvert også. Jeg har noen faste som jeg ofte klikker meg inn på, sier Tone om hvor hun selv henter inspirasjon fra.

Som en offentlig person må man også forvente at man selv blir en person som folk inspireres av. Til jenter som ser på henne og hennes mote når de velger ut sin egen stil har Tone en klar beskjed.

– Vær deg selv. Jeg tenker at man skal kle seg i det man føler seg komfortabel i, men selvfølgelig gjerne utfordre seg litt, for det er jo gøy. Hvis det å skille seg ut er det man vil, så gjør man det, men hvis du vil blende inn i mengden er det helt greit det og. Ha på deg det du er komfortabel i, og bær de plaggene med stolthet, forteller Tone.

Første dropp av VERO MODAs vårkolleksjon finnes i butikk i dag. Andre dropp er 8. mars og den siste kommer 5. april.

Sjekk ut alt av nyheter fra VERO MODA her.

Sjekk ut Tones favoritter her.


Les også:

Sesongens kuleste sneakers
Vårens favoritter fra GANNI
Jobbantrekk til inspirasjon

LES OGSÅ