Solbriller  2018

Dette er solbrilletrender for vår og sommer 2018.

Det bobler over med nye trender, når sesongene skifter. Solbrilletrender går hånd i hånd med motetrendene og variasjonen er stor. Lurer du på hva som egentlig “er in” nå, eller trenger du litt inspirasjon til hva som kommer denne sesongen?

Det er ingen overdrivelse å påstå at solbriller et et must når det kommer til tilbehør. De kledelige glassene kan gi deg enuimotståelige look, gjøre antrekket mer fasjonabelt og tilføre en liten dose mystikk.

Ta en titt på de ulike solbrillene her.

Untitled-6

Det er en trend som står i fokus er cateye-briller i både små og meget store varianter. Vi har også sett at fargede og semi-transparante glass er store denne sesongen. Størrelsen spiller en stor rolle fremover. Du kan gjøre som Bella og Gigi Hadid og satse på små cateye solbrillene, eller gå til innkjøp av oversized aviator-modeller som sett hos Chanel og Lacoste.

Les også: Dette er skinnjakkene for våren

Små cat-eyes

Lange, små cat-eye solbriller er nykommeren denne sesongen og en stor favoritt hos fashionistaer verden rundt. Både Prada, Miu Miu og Sonia Rykiel har laget sine varianter.

Untitled-1

Solbriller 1234

Pilot

Er du en tilhenger av store solbriller som gir deg en sporty look, trenger du ikke å bekymre deg. De kule aviators er like hot nå, som sist sommer. Velg mellom ulike fargeglass, eller gå for de klassiske sorte.

Untitled-2

Solbriller 12345

Her kan du titte på flere solbriller!

Runde briller

Runde solbriller kommer i både store og små versjoner. La deg inspirere av John Lennon eller kanaliser din indre Jackie Kennedy.

Untitled-3

Solbriller 12345

Her kan du titte på flere solbriller!

Firekantet innfatning

De firekantede solbrillene er perfekt for deg som har en meget gjennomført stil med en liten edge. Solbrillene er store og vil dermed gi deg en miks av eleganse og gjøre deg litt mystisk, om du velger sorte og mørke. Du kan derimot satse på fargede glass, og de firekantede brillene gjør deg både sporty og kul.

Les også: 7 antrekk til våren

Untitled-4

Solbriller 12345

Her kan du titte på flere solbriller!

Fargerike rammer

Solbriller er et tilbehør som gjør mye med resten av antrekket og looken. Derfor er det ekstra gøy å se når designere og brands pynter opp brillerammene med både farger, stener og andre detaljer.

Les også: Slik bruker du dressen

Untitled-5

Solbriller 123456

Følg oss på Instagram:

@side2mote

@aleksandra_cyb

Capture

LES OGSÅ