Sneakers som tåler regnvær

Hold stilen i regnværet med et par lekre sneakers.

Nå er det den tiden på året igjen hvor vi endelig får bruke lekre boots og støvletter – men vi trenger jo de sneakers-dagene også. De dagene hvor vi ønsker kjøre en avslappet stil – og hva er vel bedre enn å gå i sneakers, da? Vi har funnet fire behagelige skotyper som holder føttene dine tørre.

Visste du at Zalando har stort skosalg? Få oversikt HER!


Semsket skinn – ja, det tåler faktisk regn

Semsket skinn er ganske trendy om høsten, og vi elsker boots og støvletter i det fine materialet. Så hvorfor ikke ha sneakers i semsket skinn også? Selv om disse skoene kan brukes i regnvær, betyr det ikke at du skal tråkke i myr og vanndammer! Ta godt vare på skoene dine, alt handler om hvordan du pleier overmatierialet.

Untitled-1

Fra venstre: 1.Vans HER, 2.Clarks Originals HER, 3.Puma Fenty HER

De kan være vanskeligere å vedlikeholde, men det er fullt mulig. For å fjerne fett og flekker, finnes det egne viskelærlignende børster som du kan fjerne flekkene med. Husk å spraye de semskete skoene kanskje 3-4 ganger før du bruker dem første gang.

Sneakers i glatt skinn

Om du tar ordentlig vare på skinnskoene dine, kan du bruke dem i mange år fremover. Ikke bare dèt, men også i all slags vær. Når glatt skinn utsettes for mye fukt, er det viktig at du impregnerer skoene med klut eller børste flere ganger i måneden om skoen brukes ofte.

RO411S00S-Q11@14

Royal Republiq HER!

Sneakers i lakk, takk

Lakk + regn= sant! Lakk egner seg veldig godt til regnvær. Samtidig er lakksko elegante og gjør antrekket mer feminint.

MK111S014-Q11@13.1

Michael Kors HER!


Nike Air Max 95

Med lær som overmateriale, fjærlett demping og lufting i hælen, gjør dette til perfekte sneakers i regn og sludd. Dette er et av årets mest trendy sneakers for dame, og kommer i flere farger. Se HER!

NI111S08T-Q11@12

Få tak i dem HER!

Visste du at Zalando har stort skosalg? Få oversikt HER!

LES OGSÅ