Foto: Ellos
Foto: Ellos

Slik får du et trendy julehjem

Dropp julenissene i år og gå for en trendy julestil

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Første søndag i advent og julemåneden desember nærmer seg, og selv om vi er glad i tradisjoner så er det enkelte ting vi kan klare oss uten i juletiden. Gamle julenisser og falmede julekranser kan man la ligge i juleeskene, og heller investere i noe mer trendy. 

Grønt er skjønt 

Grønt er en av de største trendfargene innen interiør nå, og det er utallige puter og pynteting i den fine fargen. Grønt er i tillegg en veldig fin julefarge både på tekstil og andre ting. 

Oljelampe fra Karlskrona - Keramikkfat fra House Doctor - Stol fra Gubi - Veggteppe fra Ellos - Vase fra Skultuna - Juletrekuler fra Käler - Puff fra Muubs - Sengeteppe og pute fra Ellos 

Foto: Room21/Skultuna

   

Gull og glitter 

Gull er fremdeles stort i trendbilde, og det er også en veldig fin og eksklusiv julefarge. Gull er fint sammen med mange farger, spesielt litt lunere og mørke som burgunder, smaragdgrønn og mørkeblått. 

Vase i grønn og gull fra Atym - Lysekrone med pærer fra Flos - Lysestake fra Klong - Skål med rødt fra Skultuna - Vinduslampe til planter fra Ellos - Fyrstikkeske fra Kristina Stark - Lysekrone med stearinlys fra Ellos