Skjønnhetsprodukter jeg ikke kan leve uten

Sommerfavoritter.

Sommeren er tiden for strand, sol, bryllup, grillfester og festivaler. Jeg har planer om å nyte hver eneste solstråle og samle nye fregner på nesen.

Jeg får aldri nok skjønnhetsprodukter, selv om mine venninner vil argumentere for det motsatte.

Under har jeg samlet mine favoritter som skal brukes i sommer.

11

Top Secret Instant Moisture Glow er et supert alternativ til tung foundation. Gir både fukt, glød og en jevn hudtone.

Jeg blir aldri lei denne parfymen. Elie Saab La Parfum er superfeminin, søt og sensuell. Har du ikke luktet på denne, er du faktisk bare nødt om å gjøre det neste gang du er innom et parfymeri!

Endelig har jeg funnet matt en lipgloss som holder mange timer og gir en fantastisk farge. Denne må du skrubbe av leppene på slutten av dagen.

En vannfast maskara er et must i sommer og denne fra Helena Rubenstein gir de mest fjørlette og separerte vippene!

Er du ute i solen, bør du huske på å beskytte håret. Gliss har kommet med en limited summer-serie med fokus på styrke, beskytte og gjenoppbygge håret etter typisk sommerslitasje fra sol og saltvann.


Kropp

Untitled-17

Jeg har aldri prøvd en bedre skrubb enn denne fra Zo Skin. De store, grove kornene eksfolierer huden og etterlater den babymyk.

Er du opptatt av miljø  bør du gå til anskaffelse av denne solkremen Water Lover Sun Milk Face & Body fra Biotherm som er den første miljøbevisste solkremen på markedet. Den har miljø testede SPF filtre og en biologisk nedbrytbar formula, for å minske påvirkningen på vann og vannlevende organismer. Denne solkremen passer for alle hudtyper, også de med sensitiv hud.

Jeg er ikke flink nok til på å smøre meg verken på vinteren eller sommeren. Men når jeg så Biotherms nye Firming & Recovery BodyEmulsion appellerte den til den sporty delen av meg. 

Siden jeg ikke klarer å bestemme meg for feriedestinasjon og har ikke utsatt kroppen for alt for mye sol, tyr jeg til min absolutte favorittprodukt nemlig selvbruning! Sun Spa gir meg en fantastisk farge på kun 90 minutter.


Sminke

4

På kvelden tillater jeg meg litt mer sminke og da er Touche Éclat Cushion Foundation med i vesken. Denne “pute” foundation gir valget mellom to uttrykk for strålende resultat: bruk den glatte siden av svampen til å sveipe over huden for en naturlig finish eller tap bruk den stoppede siden av svampen for en mer sømløs finish.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz: Ingen over og ingen under når det kommer til bryn!

Dette kompaktpudderet fra Shiseido er ett alt-i-ett produkt som består av 7 forskjellige farger som får frem det beste i huden min.

For å friske opp huden og holde sminken på plass bruker jeg All Nighter Makeup Setting sprayen fra Urban Decay. Huden gløder og du kan danse natten lang uten å bekymre deg for at sminken har forsvunnet!

Jeg kan ikke glemme å tipse om min andre favorittparfyme som passer utmerket til sene sommerkvelder. BonBon Edp fra Victor&Rolf er både sprudlende, søt og har en gudommelig godteriduft.

LES OGSÅ