Foto: Indigital Images
Foto: Indigital Images

Oppsummering av Oslo Runway, dag 2

Se opp før høsttrendene allerede nå!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Dag to av den norske moteuken er over, og vi har samlet designerne som viste sine kolleksjoner den siste dagen. Trender vi har sett gjenta seg er plagg med statement-tekst, duse jordtoner, innslag av gult og brente orangefarger, feminine silhuetter blandet med maskuline elementer. Vi gleder oss til høsten og vil allerede nå implementere elementer inn i vårgarderoben. 

Les oppsummeringen av dag 1 her. 

   

Moods of Norway

Moods of Norway stod for Oslo Runways eneste SS17-visning, og leverte en fargerik og varm kolleksjon, langt mer leken og hverdagslig enn vi kanskje er vant til. Det var sommerlige og flagrende kjoler med blomsterprint, skreddersydde skjorter, samt korte, og luftige buksedresser. 

- Kolleksjonen var inspirert av den koselige kolonihagen der den norske sommeren møter storbyens kjas og mas, forteller designere og gründere Simen Staalnacke og Peder Børresen etter showet.

  

Cathrine Hammel 

Cathrine Hammel viste en feminin og elegant kolleksjon med bruk av jordtoner, rosa og blått samt innslag av sort og hvitt i sin presentasjon under Oslo Runway. Plaggene var i sann Hammel-stil, men uten noen overraskelsesmomenter. 
 
   

Tom Wood 

Tom Wood imponerte stort med sitt første runwayshow under moteuken. En sterk kolleksjon bestående av denim, statement-mønster og innslag av gult. Silhuettene var skarpe og oversized, og stylingen var plettfri. Vår absolutt favorittpiece var den mønstrete gule kåpen. Vi gleder oss til å følge med videre. 
  

ByTimo

I tro ByTimo-ånd så vi lange flagrende kjoler med blomster på catwalken for FW 2017. Denne sesongen hadde designeren gått for en litt strammere stil med mer strukturerte silhuetter. Fargene gikk i sort, hvitt, rosa, gult og blått. Kjolene var som alltid en drøm, 
 
   

Iben

Iben viste en tøff kolleksjon med innspill av flere brente orange- og gulfarger, mosegrønt og lyseblått. Vi så en miks av det maskuline og feminine, samt innspill av en sporty lekenhet. Plaggene er anvendelige og enkle å implementere inn i egen garderobe. 

Shop vårens nyheter her! 

 

Nøkkelplagg: