Oppsummering av Oslo Runway, dag 1

Trendrapport: Dette vil du se mer av.

Tirsdag 7. februar var motefiffen samlet for å kickstarte den norske moteuken, Oslo Runway. Dette var designerne som viste frem sine kolleksjoner:

Anne Karine Thorbjørnsen

2 copy


Foto: Anne Karine Thorbjørnsen ()

Oslo Runway ble åpnet av Anne Karine Thorbjørnsen (fjordårets BIK BOK Runway Award-vinner). Kolleksjonen var gjennomsyret av draperinger og dekonstruerte elementer, hvor farger som rødt, blått og hvit dominerte. Vi falt pladask for den lekre sølvkjolen med langt slep, de herreinspirerte skjortene, og selvfølgelig dressene; alle trender du kan ta i bruk allerede nå.

Shop nyheter her.

Elisabeth Stray Pedersen

3


Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY ()

Sjekk ut hva som har ankommet nettbutikkene nå.

Den norske designeren viste en kolleksjon skapt for norske forhold -strikk, ullkåper og varme skjørt. Vi fikk se en blanding av materialer som ull og silke der plaggene var hold i stramme linjer og hele kolleksjonen hadde en nedtonet uttrykk.

Varonica B Vallenes

4


Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY ()

Veronicas design er blitt et husholdt navn langt utenfor Norges grenser og blitt roset av internasjonal presse som Vogue, ELLE og Dazed & Confused.

Under tirsdagens visning presenterte hun en kolleksjon som var tydelig en hyllest til den franske, chic-stilen. Vil du kopiere stilen fra catwalken bør du investere i nøkkelplagg som alpeluen, kåpe med snøring og blyantskjørt.

Hold deg oppdatert på de nyeste trendene. Sjekk ut ukens nyheter her.

Admir Batlak

5


Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY ()

Admir Batlak skuffet ikke. Hans kolleksjon leker med farger, fasonger og humør. En blanding av referanser der både 70- og 80-tallet kommer frem i fargebruken og de feminine snittene.

Shop nyheter her.

Holzweiler

6


Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY ()

Dette var avsluttingen på triologien «Artist Space» og en hylles til kunstneren Munch.

Det er nettopp hans verk som inspirerte kolleksjonen til norske Holzweiler. Maria Skappel kunne tirsdag kveld fortelle at brandet ønsket å bruke Munch som en del av deres design, samtidig som de ville sette sin egen twist på alt. Resultatet ble en tøff, streetstyle kolleksjon.

Sats på minimalistiske baseplagg, og sprit opp garderoben med innslag av fargene oransje og flaskegrønn. Dette er farger vi utvilsomt kommer til å se mye mer av sesongene fremover.

Shop nyheter her.

LES OGSÅ