Novembers beste motekjøp

Vintermote

November er for mange en måned som er både stressende, kald og mørk. Det kan være vanskelig å være kreativ i klesveien og lett å bli humørsyk. For å gjøre hverdagen litt bedre, kan du la deg inspirere av de lekre motenyhetene.

Legg fra deg tanken om mørke fargepaletter. Butikkene fylles med trendfarger som rødt, gult og blått. Det er ruter, vinterblomster, skinnende materialer og blonder du skal satse på denne vinteren.

Under har vi samlet noen av novembers beste motekupp du trygt kan investere i.

Les også: Nå er dette tilbake i motebildet!


Kjoler

Enten du ser etter en kjole til ballet eller julebordet er nettbutikkene fulle av fantastiske kreasjoner.  Dette er noen av våre favoritter.

Untitled-1

Kjole 123456

Se flere kjoler HER!


Jakker

Se etter store boblejakker du kan tulle deg inn i, fuskepelser til fest og rutete blazere til hverdag. Her kan du se flere novembernyheter.

Untitled-2

Jakke 12345

Her kan du titte på flere jakker!


Strikkegensere

November er den første vintermåneden og da kan vi endelig ta frem strikkegenseren. Det finnes en flust av herlig strikk og her er det kun smaken og fantasien som setter grenser.

Her finner 50 strikkegensere vi drømmer om.

Untitled-3

Genser 12345

Her kan du titte på flere gensere!

Les også: De fineste jeansen


Vintersko

Selv om de som bor i byen fortsatt kan traske rundt i sneakers, er det ikke lenge til snøen faller. Gode og stilige vintersko er ikke lenger vanskelig å finne og du trenger ikke å ofre trend for komfort.

Untitled-4

Vinterboots 123456

Her finner du flere skonyheter!Tilbehør

En av de beste tingene ved at temperaturene faller, er at vi kan ta i bruk deilige luer og skjerf. Se etter produkter i god kvalitet som ull og kasjmir.

Untitled-6

SkjerfSkjerfLueLueSkjerfSkjerf

LES OGSÅ