Nå kan du endelig shoppe denne kolleksjonen!

Gina Tricot + Anine Bing = sant!

Den populære kleskjeden, Gina Tricot slipper sitt aller første samarbeidskolleksjon med ingen ringere enn designeren Anine Bing!
Kolleksjonen som har fått navnet ANINE BING <3 GINA TRICOT, er tilgjengelig i utvalgte butikker og online fra og med idag!

SHOP KOLLEKSJONEN HER!

Capture

SHOP KOLLEKSJONEN HER!


CALIRONIA DREAMIN’

Anine Bing har gjort stor suksess med sitt varemerke som ble lansert i 2012 da hun flyttet fra Sverige til solfylte California. Hennes brand er en miks av rocka og kul California-stil og skandinavisk minimalisme. I dag selges hennes design i over 300 butikker rundt om i verden, og varemerket har åtte flaggskipbutikker i motemetropoler som Los Angeles, New York, Paris, London og Berlin.

 – Gina Tricot er et brand jeg alltid har likt svært godt og selv vært en trofast kunde, så da forespørselen kom, føltes det naturlig og veldig spennende, sier Anine Bing i en pressemelding.

Det har vært en fantastisk mulighet å få kombinere Gina Tricots varemerke kreativt med ANINE BINGs, men også for meg å få sjansen til å gjøre noe på hjemmebane og møte den skandinaviske kunden gjennom kolleksjonen.

Kolleksjonen består av klassiske plagg som en skinnjakke, blazer og jeans, samt mer iøyefallende plagg i friske farger.

Capture2

SHOP KOLLEKSJONEN HER!


LES OGSÅ