(Zalando)

Nå kan du bli med på årets store motefestival!

Berlins ikoniske festival Bread & Butter by Zalando er tilbake!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

For andre året på rad inviterer nettgiganten Zalando til Bread & Butter som forener det beste innen musikk og mote. Den kjente festivalen går av stabelen 1.-3. september 2017 på Arena Berlin.

Opplev tre dager med motevisninger, brand labs, musikk og mat!

Kjøp dine billetter her!

Dette er festivalen for alle moteløver!

Fjorårets Bread & Butter var en motefest med stjerner som A$AP Rocky og Gigi Hadid i spissen. Med en eksklusiv Marni ‘augmented reality-opplevelse’ tiltrakk arrangementet seg mer enn 20.000 gjester som gjorde debuten til en stor suksess.

I år har Zalando tatt steget videre og temaet ‘BOLD kommer til å by på en grenseoverskridende motefestival med blant annet den legendariske designeren Vivienne Westwood og it-modellen Adwoah Aboah som gjester!

Det er også her du kan møte på bloggere, designere og influencers.

Et imponerende program

Programmet er spekkfullt med engasjerende, interaktive aktiviteter som workshops, treningstimer eller ‘augmented reality-opplevelser’. Merker som adidas, Alpha Industries, Converse, Fila, Hilfiger Denim, Nike, Lee, Levi’s®, Puma, Reebok, Topshop, VANS, Wrangler vil presentere sine unike designs og spesielle samleobjekter – eksklusivt for B&&B.

Du får være en del av motebransjen når adidas, HUGO, G-Star, Jil Sander Navy, The Kooples, Selected Femme/Homme, Topshop, Topman og Zalando vil presentere interaktive moteshow.

Gjennom shoppeløsninger som ‘See Now, Buy Now’ vil det være mulig å kjøpe det meste som presenteres på festivalen direkte på ZALANDO!

Zalando inviterer alle moteinteresserte til årets store mote- og musikkfestival i den tyske hovedstaden! Les mer om programmet og se video her.

Kjøp dine billetter her!