Motenyheter satt sammen til 4 fine antrekk!

Sommeren er over, og været går sakte men sikkert mot det kjøligere. Butikkene fylles derfor opp med nyheter som passer til høstens kaldere vær.

Ny sesong betyr nye mønstre, nye fasonger, nye farger og nye tykkelser på plaggene. Gå inn i høstsesongen med en ny jakke, skjorte, eller kanskje noen tøffe nye sko?

Les også: De fineste strikkegenserne

Vi har samlet sammen noen av våre favoritter fra motenyhetene man finner i de ulike nettbutikkene, og laget passende antrekk ut av de. Ta en titt nedenfor, og trykk på produktene for å sjekke ut fargealternativene.

Klikk deg rett inn til en av våre favorittbutikker, SELECTED, her, og sjekk ut de fine nyhetene deres.


Den stripete kåpen

Striper har virkelig satt sitt preg på moteverdenen i det siste, og da spesielt de vertikale stripene. Denne fine lyse kåpen finner du også i marineblått. De tynne stripene gjør kåpen mer spennende, og kan være prikken over i-en på et stilig antrekk. Kombiner kåpen med noen trendy jeans, strikkegenser, og et par klassiske og minimalistiske boots.

StrikkegenserKåpeJeansBelteVeskeParfymeBoots


Rødt mot denim

Rødt og blått kompletterer hverandre, så du gjør ikke feil dersom du kombinerer disse fargene i ditt antrekk. Med svarte detaljer, og en fin skjorte, er du klar for hva enn det er dagen måtte bringe.

SkjorteKåpeParfymePumpsVeskeJeansBelte


Blazer sammen med turtle neck

Den nye blazeren fra Filippa K er en kul variant av det trendy plagget. Sammen med en beige turtle neck og en svart og hvit-mønstret bukse vil du imponere. 

BlazerKlokkeBukseTurtle neckKåpeBootsBelteParfymeVeske


Langt skjørt med strikkegenser

Det lange skjørtet fra GANNI er lett og ledig, og sammen med en fin strikkegenser får du et antrekk som passer høstens kaldere vær. Bruk det sammen med en skinnjakke og et par tøffe sneakers for å røffe opp antrekket litt. Beige elementer gir antrekket en ekstra “touch.”

SkjerfSkjørtGenserSkinnjakkeVeskeParfymeSneakers

LES OGSÅ