Motenyhetene du må få med deg

Har du gått glipp av dette?

Det skjer mye i moteverden hver eneste dag og butikkene fylles kontinuerlig med herlige vår- og sommerklær, sko og skjønnhetsprodukter.

Dette har skjedd de siste ukene.

Mote

Toppbloggeren Lene Orvik har designet sin fjerde kolleksjon for Bik Bok.

131

Klikk her for å se hele kolleksjonen.

Den eksklusive kolleksjonen som er et samarbeid med TINE IsTe og IsKaffe og Noisy  består av plagg som passer perfekt inn til sommergarderoben som fungerer både til hverdag og fest.

Kolleksjonen består av plagg i sommerfarger som lollipoprød, fresh sennepsgul, i et tropisk print som går igjen på flere plagg.

Her kan du titte på kolleksjonen.

Weekday har lansert en ny badetøyskolleksjon der produktene er laget i bærekraftige materialer. Fargepaletten består av forfriskende farger som rosa, gul og rød.

Reiser og turisme er inspirasjon til kolleksjonen og skal gi enhver en kul og avslappende look på ferien.

12

KLIKK HER FOR Å SE MOTENYHETENE

Nettbutikken Boozt har samlet enda flere merker under sitt tak; Zoe Karssen, Alexander Wang og Cathrine Hammel.

Zoe Karssen er motehuset fra Amsterdam som blander rockens estetikk med popkultulære referanser. Plaggene passer utmerket til den urbane og kule jenta i byen!

1


Alexander Wang er kjent for sine klassiske hæler med cut-out-detaljer og den nyeste kolleksjonenav ekslusive vesker og sko gjennomsyres av luksuriøse detaljer som sykkelkjeder, glasstener og studs.

22

KLIKK HER FOR Å SE MOTENYHETENE

Cathrine Hammel byr på en moderne tolkning av skandinavisk minimalisme og hun har allerede en storfavoritt hos den norske motefiffen.

16

Les også: Sommerens fineste shorts

Danske Ganni var den store snakkisen sist uke.

2

Klikk på bildet for å shoppe den nyeste kolleksjonen.

Her kan du shoppe Ganni!

Det populære motemerket åpnet nemlig sin 120 m2 store Flagship Store i hovedstadens motegate. Befinner du deg i Oslo i nærmeste fremtid bør du ta en titt innom Prinsensgate 23.

Les også: De lekreste treningsnyhetene

Skjønnhet


Foto: (Istock)

Sol og sommer lar seg vente på.

Det skal faktisk ikke mye til for å få opp humøret et par hakk og få følelsen av sommeren. En ny maskara som gir deg lekre dådyrøyne eller en skinnende leppebalm kan på 1-2-3 gjøre en grå regndag til en sommerfest.

Disse skjønne nyhetene trenger du til de kommende sommerfestene!

1

BRONZING BODY BRONZING OIL – ELIZABETH ARDEN FOREVER BRONZE BRONZING POWDER – LANCÔME GLOSS IN LOVE – FOREO ISSA – ELISABETH ARDEN KISS LIP OIL – ELIZABETH ARDEN LASTING IMPRESSION LASTING MASCARA – BIOTHERM SKIN FITNESS BODY SERUM – ELISABETH ARDEN WHITE TEA – WELLA COOL BLONDE SHAMPOO


LES OGSÅ