Motekuppene du gjør nå

Disse plaggene bør du satse på nå!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Nytt år, ny start og kanskje betyr dette også en ny garderobe?  

Nettbutikkene flommer av fantastiske kupp og det er lett å klikke hjem en flust med nye plagg siden ting er så utrolig billig.

Her gjelder det å tenke smart og finne plagg som du kan bruke de neste månedene. Vi har derfor samlet de beste kuppene du gjør på salget for å hjelpe deg litt på vei.


Yttertøy

Vi har fortsatt noen måneder med Kong Vinter, og derfor er ytterplagg som jakker og kåper en essensiell del av vår garderobe. Se etter gode boblejakker og stilige kåper som kan brukes flere sesonger.

Kåpe fra Lauren Ralph Lauren - Samsøe Samsøe - Ganni - Day Birger Et Mikkelsen - Ganni


Vinterstøvler

Selv om snøen ikke har lagt seg her i hovedstaden, er de fleste stedene i landet dekket av deilig hvit pudder. Det er viktig å ikke fryse på beina snø eller ei og nå kan du klikke hjem et par kule vinterboots til en rimelig penge.

Vinterstøvler fra Billi Bi - Angulus - Ugg - Ecco - Love Moschino
Hverdagskjoler

Det perfekte hverdagsplagget som gjør hele antrekket. Vi elsker kjolene som kun ved enkelt sko- og tilbehørsbytte forvandles fra dag til kveld. 

Dette er en sikker vinner i enhver garderobe.

Kjole fra Cheap Monday - Ganni - Ganni - Filippa K - By Malene Birger 

Se flere plagg på salget her!


Skjorter

Et klassisk plagg som kan brukes til de fleste anledninger. Skjorten er en del av motetrendene, men satser du på den klassiske modellen kan du bruke plagget sesong etter sesong og være like trendy.

Er skapet ditt allerede fylt med den hvite klassikere, kan du gjerne se etter en oversized modell eller en ny fresh farge eller print.

Skjorte fra Polo Ralph Lauren - Mango - Polo Ralph Lauren - Gant - Mango 

HER KAN DU TITTE PÅ FLERE PLAGG PÅ SALG!