Kjolene til 17. mai

Det er rødt, hvitt og blått som gjelder.

Du har kanskje allerede hørt at korpset er ute og øver til 17. mai? Det minner oss om festdagen vi har i vente, og som vi gleder oss stort til.

Her i redaksjonen er vi nemlig skikkelig 17. mai-tilhengere og dagen med musikk, barnetog, is, brus og pølser kan bare ikke komme fort nok.

Men det er viktig at du har tingene i orden også, for når flagget skal opp og festskoa på, nytter det ikke å stå foran skapet å lure på hva man skal ha på seg. Her er kjoletips til den store dagen – vi skal ihvertfall bruke anledningen til å unne oss noe nytt.

Ja, så hvitt som det hvite…

kjoler-hvite

Hvite kjoler fra  HILFIGER DENIM  –  HILFIGER DENIMFILIPPA K  –  LAUREN RALPH LAUREN   –  MBYM  –   SOFT REBELS

Hvitt er søtt, rent og uskyldig og en farge vi endelig nå kan bruke på denne årstiden. Alle kler det. Velg en medmønster eller en enkel variant hvor du kan leke mer med tilbehøret.

Se flere hvite kjole-alternativer her!

Og det røde har kveldssolen fått…

kjoler-rode

Røde kjoler fra:   MANGO –  MANGO –  TAIFUN –  BY MALENE BIRGER   – SONIA RYKIEL –   DOROTHY PERKINS 

Røde kjoler tilfører farge til festen, og det vitner også om at vi har med en sterk og tøff person å gjøre. Med andre ord blir det ingen fest uten deg i den røde kjolen.

Se flere røde kjole-alternativer her!

Og det blå ga sin farge til breen…

kjoler-blaa

Blå kjoler fra  TOMMY HILFIGERB. YOUNGGANNIBY MALENE BIRGERGESTUZINWEAR   

Det er Norge i rødt, hvitt og blått.

Blått er en nøytral farge som allikevel er kjempefin fordi den skjuler mer enn den avslører, du slipper å stikke deg frem om du ikke føler for det, men samtidig ser man alltid elegant og sofistikert ut i blått.

Se flere blå kjole-alternativer her!

Da gjenstår det bare å repetere litt på sangtekstene, ta ut kontanter til is og ringspill,  og stryke flagget.  God feiring når dagen kommer!

Les også:

Pumps til under 400,-
Hørt om denne nye nettbutikken?
11 dingser du må ha i hagen
 

LES OGSÅ