(iStock)

Julegaver til henne

Dette kjøper du til kvinnen i ditt liv

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Syns du det er vanskelig å vite hva du skal kjøpe til kjæresten, kona, mamma, søster eller bestevenninnen?

Fortvil ikke - vi har samlet noen av de mest ettertraktede julegavene til kvinnene i ditt liv. Velg mellom myke, harde, dyre eller budsjettvennlige pakker og få den perfekte gaven sendt rett på døra!


Dette er julegavene hun vil elske

Sminke- og pleieprodukter står øverst på listen hos de fleste kvinner. Enten det er parfyme, maskara, krem eller en ny rettetang - jenter både elsker og trenger produkter som gir følelsen av velvære.

1 - - 3 - 4 - 5 - 6

Her finner du flere skjønne gaveideer!Det kan være vrient å lete seg gjennom den uendelige skjønnhetsjungelen. Sats på en deilig parfyme, en eksklusiv ansiktskrem eller en fantastisk rettetang for å imponere kvinnen som har alt.

Parfyme Yves Saint Laurent - Viktor&Rolf - Viktor&Rolf- Gucci- krem Exuviance - by Terry - Elizabeth Arden - Foreo - Rettetang GHD

Her finner du flere skjønne gaveideer!


Det er så klart tanken som teller nå det kommer til gaver. Men legger du på et par hundrelapper kan du gå til innkjøp av noen virkelige flotte produkter som vil gjøre suksess hos enhver kvinne.

En god maskara er aldri feil og skal du gå for den dyrere versjonen, anbefaler vi YSL sin nye maskara!

 1- 2 - 3 - 4 -5 -6 -7 -8

En leppestift i en klassisk farge eller en leppepomade vil glede kvinner i alle aldre og skal du imponere ekstra bør du titte på setting-sprayen fra Clarins.

Her finner du flere skjønne gaveideer!


Antall puter og duftlys er kanskje det menn ikke skjønner med kvinner. Lik det eller ei - de fleste setter pris på deilig romduft.

Duftlys fra Voluspa - Rituals - Voluspa - Hervé Gambs - Ecoya

Her finner du flere skjønne gaveideer!