Interiørtrender for høsten 2017

Disse trendene vil prege våre hjem fremover.

Interiøret denne høsten er varierende og spennende.

Fargene blir lunere og mer vågale, fokuset rettes mot sofistikerte tekstiler og strukturerte materialer. Sammen med nettbutikken Jotex gir vi deg en oversikt over de største trendene denne høsten.

Autumn Roots:

Materialene skal være rene og ubehandlet slik som bomull og lin. Inspirasjonen til fargepaletten kommer fra Mexico, Marokko og Cuba. Interiøret skal være innbydende, varmt og fylt med kontraster. Frynser, fluffy pels, skinn keramikk og leirekrukker er bare noen av detaljene som skal dekorer hjemmet.

texx_Q3_17230_v-rum11365_stora

Shop stilen HER.

123

TeppeVaseBordTeppePleddCosy Concrete:

På en så vakker årstid som høsten er det deilig å tilbringe tid hjemme. Innred leiligheten med svake mønster, koselige og personlige detaljer. Hold fargepaletten ren og konsentrer deg heller rundt en farge for å skape en lun stemning. Grått skaper ro og harmoni.

texx_17133_cosy_concrete_31

Shop stilen HER!

22

SofaSengesettPuteLampeKrakkPleddLuxury:

Hent inspirasjon fra det fineste hotellrommet du har bodd på og forvandle din stue eller soverom til en luksuriøs oase. Bruk materialer som silke og metaller som messing, krom, speil og glass.

texx_Mystique_Q3_15

Shop møbler, dekor og belysning HER!

33

SofaFatSittepuffPuffBordSofaVogue:

Dette er stilen som sakte men sikkert har funnet veien inn i nordiske hjem. En kontrast til den minimalistiske, industrielle stilen og inn med fløyel, metaller som sølv og gull, geometriske former, paljetter. Tenk 20-talls luksus.

texx_Vogue_18

Shop møbler, tepper, tekstiler og dekor HER!

44

LampeDagsengPutePuterPosterVaseTeppe

Se flere produkter HER!

LES OGSÅ