Hvit, sort eller hudfarget under den hvite t-skjorta?

Hvis du ikke ønsker at undertøyet skal synes!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Guro Holmene

(SIDE2): Endelig er det vår, og et must i garderoben er den plaine hvite t-skjorta. Den går til alt.

Moteredaktør i Side2, Line Kirkhus, sier at dette er plagget hun bruker aller mest.

- Jeg har den under gensere og skjorter når det er kaldt. Vi har jo mye temperaturforandring i løpet av en vinter/vårdag og da gjelder det å kle seg lag-på-lag slik at du kan kle av deg når du blir varm. Da er en enkel hvit t-skjorte perfekt, den er behagelig å ha under og er alltid stilsikkert, sier hun.

Noen ganger er det fint at bh-en synes, men ofte passer det best å la den hvite t-skjorta forbli helt enkel. Hvis man ikke ønsker at undertøyet skal vises gjennom, hvilken farge er det da som egentlig gjelder på bh-en? Vi testet med sort, hvitt og hudfarget. Det er helt klart sistnevnte som synes minst under det hvite plagget.

- Da bør man ha en hudfarget eller lys pudderrosa bh under, da vil den vises minst mulig, sier Line.

Line synes det er fint om en fine blonde-bh synes når du har t-skjorte med v-hals. Denne er fra Calvin Klein.

Når mener du at det er fint at bh-en synes gjennom et antrekk?

- Hvis du har en grov bomulls t-skjorte eller en med litt lin i syns jeg det er superfint om den er litt dypt v-halset og en lekker blonde-bh titter litt frem. Jeg syns effekten er best med en sort bh, som både er classy og lekkert, og om t-skjorten ikke er FOR gjennomsiktig og utringet, funker det helt greit til jobben også, etter min mening.

Når du fyller opp vår-og sommergarderoben med basisplagg, er det et par ting du bør tenke på når du skal sikre deg den hvite t-skjorta.

- Jeg syns det er viktig at den er krispy og kritthvit, uten flekker og krøller. Den må ikke være dyr, men se på kvalitetene og gå for en i stoffer som bomull, lin, modal ,tencel og silke og unngå for mye lycra. Jeg syns den er aller finest når den er litt løs, men dette er jo smak og behag.


Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!