Høstkåper du bør kapre nå

Den smarteste investeringen du gjør nå.

Du er kanskje fortsatt på utkikk etter bikini til den siste ferien i august? Ifølge eksperter bør du vende blikket mot yttertøy og investere i en kåpe eller jakke så fort som mulig.

7

GANNIGANNISAMSØE SAMSØE – DESIGNERS REMIX GESTUZ

Redaktører, bloggere og moteløver går til innkjøp av kåper når de ankommer butikkene i august, for å sikre seg sesongens mest trendy modeller, skriver nettsiden Whowearwhat.co.uk.

Sørg for å gjøre en god investering du også, slik at du kan gå høsten i møte i de fineste ytterplaggene.


Lurer du på hvilke trender som gjelder denne høsten? Vi har samlet noen av de mest trendy kåpene og jakkene du med sikkerhet kan investere i .

Rødt

Rødt er utvilsomt nøkkelfargen denne sesongen. Designere som Jil Sanders, Fendi og Max Mara sendte ut modellene kledd i ulike røde toner fra topp til tå. Du kan gå for en modig blodrød variant, eller en mer neddempet tone som går mot burgunder.

Kåpe fra 2NDDAY

download (4)

Se flere røde kåper HER!

2

Ruter

BOSS

En trend som kommer tilbake sesong etter sesong, og vi blir rett og slett ikke lei. Se etter rutete mønster i ulike farger og uttrykk.

download

Se flere mønstret kåper her!

Untitled-1

Dyrisk mønster

Fashionista Alexa Chung, wearing a leopard coat, walks to breakfast with her boyfriend Alexander Skarsgard in East Village in New York City


Foto: Christopher Peterson/Splash News (scanpix)

Det dyriske mønsteret har fulgt oss flere sesonger og denne høsten skal du ikke være redd for å investere i en kåpe med det kule printet.

GANNI

ganf1916_cleopard

Her kan du titte på flere trendy kåper!

3

Teddy

Cara Delevingne


Foto: Splash News and Pictures (SCANPIX)

Vi har sett teddykåper hos designere som Prada, Chloe og Louis Vuitton. Dette er jakken som er skapt for norske forhold og du finner den i ulike farger og lengder.

Native Youth

NY221O004-C11@12

Se flere kåper HER!

5

Psst.. hvor fin er ikke den sorte fra Max&co?

Understrek livet

De kommende månedene skal vi sette fokuset på livet. Vi har smått sett innmarsjen av korsettene og de brede beltene, og i høst skal kåpene være innsvinget eller ha et belte i livet.

Tiger of Sweden

toss63593002_clightink_v284

Se flere kåper HER!

6

LES OGSÅ