Høstens stiligste styling

Slik skaper du sesongens skarpeste silhuetter.

Høstens trender strekker seg fra romantiske blonder, fargerike blomster til stramme, androgyne linjer og snitt.

I praksis betyr dette at enhver fashionista vil kunne finne sin unike stil og leke seg med nye silhuetter denne sesongen.

Hvis blomster, feminine kjoler og det glade 70-tallet aldri vil finne veien inn til din garderobe, er vi sikre på at den herreinspirerte stilen er noe for deg.  Den raffinerte, klassiske herremoten har sin høytid denne sesongen og vi er allerede på jakt etter den perfekte skjorten i kjærestens garderobe.

4

Skjorte fra Soft RebelsGuess JeansWhistlesPolo Ralph LaurenHUGO

Dette satser du på

Bulls_000hswri

Tom Ford New York Ready to Wear. Autumn/Winter 2016.

Foto: (Bulls)

Slik skaper du den riktig silhuetten

A gentlemens suit – du trenger så klart ikke å låne dressjakken til samboeren. Butikkene er fulle av herreinspirerte plagg sydd for kvinnekroppen.

Untitled-1

Blazer fra Mango  – Tiger Of SwedenDagmarDay Birger Et Mikkelsen

Se etter en dressjakke eller en lang vest som ikke legger på ekstra centimeter i skulderpartiet. Den mest flatterende fasongen eksponerer halsen og lar deg understreket midjen.

Sjekk ut ukens nyheter i butikk HER.

Kle deg til fest

Det mest regjerende materiale denne sesongen er utvilsomt fløyel. Det er noe mykt, luksuriøst og sexy med fløyeltrenden og det er moteriktige materiale tilfører antrekket det lille ekstra.

2

Blazer fra Vero ModaBy MalinaMaison ScotchNLY TrendCream

En dressjakke og en løs bukse i fløyel er perfekt til fest!

Ta kjærestens dressjakke

En dressjakke refererer automatisk til en mer “preppy” stil. I 2016 er ikke det lenger tilfellet. Gjennom tider har blazeren endret både fasong og målgruppe. Butikkhyllene fylles av fantastisk mange modeller, materialer og stiler. En oversized modell kan skape spennende silhuett i tillegg til å gjemme skavanker og partier du ikke ønsker å fremheve.

3

Dressjakke fra Soft RebelsWallisGanniJDYLK Bennett

Les også: De fineste høstkåpene i butikk

LES OGSÅ