Hold varmen og stilen i vinter

Selv om gradstokken faller betyr det ikke at garderoben skal være kjedelig.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Vi drømmer ofte om sommerkjoler, åpne sandaler og solbriller på nesen. Det er kanskje enklere å kle på seg når solen står på sitt beste, men vintermoten kan være superspennende og antrekkene får en helt ny dimensjon når du kan leke deg på ulike lag, ulike materialer og fint tilbehør.

La deg inspirer av tre ulike antrekk som holder deg både varm og stilig i vinter:


Antrekk 1

Vi blir aldri lei den klassiske kombinasjonen av jeans, en fin overdel og fuskepels.  Antrekket får en edgy og mer ungdommelig vri ved at du bytter ut ankelboots med et par kule vinterstøvler. Timberlands er utvilsomt årets store hit når det kommer til vintersko og denne varianten i grå er superlekker.


Jeans HER - Fuskepels HER - Veske HER - Boots HER - Overdel HER - Øredobber HER - Lue HER


Antrekk 2

Vil du pynte deg litt ekstra en dag, men ikke stor fan av kjoler eller skjørt kan en blazer og en matchende bukse være en genial løsning.

Matchende sett er en av vinterens store trend, og du kan trygt investere i en klassisk eller mer fargesprakende variant.

Topp HER - Leppestift HER - Neglelakk HER - Ankelboots HER - Blazer HER - Veske HER - Bukse HER


Antrekk 3

Butikkene er fulle av fantastiske materialer og farger, så våg deg utenfor komfortsonen og dropp sort en dag neste uke. Vi kan garantere at du får komplementer i dette antrekket.

Hatt HER - Bukse HER - Genser HER - Maskara HER - Parfyme HER - Veske HER - Kåpe HER - Sneakers HER