Her finner du herlige kjoler på sommersalget!

Enkelte tilbud er bedre enn andre. Boozt gir deg opptil 50% på sommerens nyheter!

Nå som sommeren endelig er her, blir behovet for lette plagg ekstra stort. Du vil slippe hetetokter på jobb, samtidig som du vil se bra ut i ukedager og på fest. Det er et plagg som redder deg i sommervarmen!

Skjermbilde

Det enkleste og mest praktiske plagget du kan bruke akkurat nå er en kjole. Det er lite som sier sommer like mye som en nydelig kjole, solbrune legger og solbriller på nesen.

Vi tok en titt på sommersalget og funnet lekre kjoler som passer både til hverdag og fest.

Tiger of Sweden

Lange, lette kjoler er et must under sommermåneder. Denne er akkurat passe enkelt, men detaljene gir kjolen det lille ekstra som gjør at riktig valg av tilbehør kan forandre den fra dag til kveld.

6


LAUREN RALPH LAUREN

Det kan være lurt å se etter klassiske snitt og fasong.

4


Nettbutikken gir deg opptil 50 % rabatt på sommernyheter.

BAUM UND PFERDGARTEN

Et fint alternativ til den klassiske stroppekjolen er skjorte- eller t-skjortekjolen. Velg gjerne en som er litt løs og ledig.

2

Husk at lyse farger føles lettere og mer svalende i sommervarmen. Finn inspirasjon fra gatemoten, nettmagasiner og moteblogger.

Klikk her for å se alle varene på salg!

Bulls_000g32cy


Foto: (PixBulls)

MSGM

Fine, lange kjoler er ikke lett å oppdrive. Hvert fall ikke modeller med litt arm. Denne kan du bruke både på sommeren, høsten og vinteren nettopp på grunn av sin unike modell!

canvas1


DENIM & SUPPLY RALPH LAUREN

Søt, feminin og utrolig sommerlig. Denne kjolen vil passe de fleste.

5

SELECTED FEMME

Er du ikke begeistret over de lange kjolene og føler at du drukner i de løse modellene? Sats på en klassisk kjole med knyting eller snøring i livet.

download

Klikk her for å se alle varene på salg!

B.YOUNG

Se gjerne etter kjoler som kan benyttes til flere anledninger. Satt sammen med en jeans-jakke, kan denne brukes til hverdag. Bytt ut sandalene med pumps, sett på et par øredobber og du kan enkelt bruke denne romantiske kjolen til mer formelle anledninger.

download (1)

Sonia by Sonia Rykiel

Vi drømmer om denne kjolen fra designeren Sonia Rykiel!  Det er nesten umulig å ikke klikke den hjem ettersom den er satt ned med 30 %!

canvas

Se flere gode kupp på sommersalget hos Boozt!

Skjermbilde2

Har du lyst å være en snill kjæreste, kan du klikke deg inn på herreavdelingen på Boozt.no eller ta en titt på hva vår moteekspert har valgt ut som sine favoritter HER.

LES OGSÅ