(ERDEMxHM)

H&M avslører nytt samarbeid

High-street gigantens neste gjestedesigner er...

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Torsdag 13.juli avslørte H&M det mange har lurt på; det neste eksklusive samarbeidet for gigantkjeden blir med London-baserte designeren Erdem!

H&M er også stolte over å kunne røpe at den visjonære filmskaperen Baz Luhrmann skal gi kolleksjonen liv gjennom sin unike historiefortelling.

"Jeg er veldig glad for samarbeidet med H&M og for muligheten til å utforske arbeidet mitt på en helt ny skala, inklusive en herrekolleksjon, som jeg aldri har gjort før. Det er også utrolig spennende å samarbeide med Baz Luhrmann, en av vår tids viktigste historiefortellere," sier Erdem i en pressemelding.

Det er ingen tvil om at H&M  startet trenden med gjestedesignersamarbeid da de i 2004 gjorde supersuksess med Karl Lagerfeld. Siden den gang har vi kunnet handle unike  H&M kolleksjoner av Jimmy Choo, Viktor&Rolf, Mathew Williams, Roberto Cavalli og mange flere.

"For meg har mote alltid vært mer enn bare klær, det handler om å uttrykke seg - en helt egen kunstform. Jeg er veldig glad for å samarbeide med ERDEM og H&M, og få fortelle historien om denne unike kolleksjonen," sier Baz Luhrmann.

ERDEM x H&M vil være tilgjengelig i utvalgte butikker, samt på hm.com, fra 2. november.