Gigi Hadid X Maybelline

Gigi Hadid lanserer en eksklusiv makeup-kolleksjon i samarbeid med Maybelline!

Endelig kan vi i Norge også klikke hjem den meget ettertraktede sminkekolleksjonen som i utlandet har blitt utsolgt på under 60 minutter!

EAST


GIGI HADID x MAYBELLINE kolleksjonen inneholder to ulike looks som begge er designet av Gigi selv: EAST COAST GLAM og WEST COAST GLOW. Hver av lookene representerer IT-jentas favorittmakeupstiler fra hennes base i NYC til hjembyen L.A. Uttrykket og detaljene i disse tre Maybelline kolleksjonene forteller historien om Gigis liv slik hun ser det, ett produktnavn om gangen.

20

Den eksklusive kolleksjonen lanseres kun i utvalgte butikker. Du får tak i den HER!Designet sminken hun ønsker å bruke selv

Som supermodell og it-jente har Gigi vært eksponert for de fleste produkter og vet selv hvor mye sminke har å si for en kvinne. Her så hun en mulighet til å kunne utvikle produkter som hun savnet på markedet i tillegg til å kunne vise at skjønnhetsprodukter av øverste klasse ikke trenger å koste en formue.

– Jeg har fått mulighet til å utvikle noe jeg ikke kunne finne før, og samtidig sikre at det er fullt sett til en overkommelig pris, sier Gigi om samarbeidet.

Shop kolleksjonen HER!

WEST 2

Fantastiske farger

Ikke bare er produktene som øyenskygger, liplinere og leppestiftene utrolig pigmentert, men selve designet og innpakningen er superlekkert.

Gigi er kjent for sin sunne glød og ønsker du å kopiere hennes feilfrie hud, må du prøve Liquid Strobe!

STROBES

Vi tviler ikke at produktene kommer til å fly ut av butikk her i Norge! Du trenger derimot ikke å stå i køer eller stresse ut av huset. Klikk deg inn til Vita og shop dine nye favoritter her!

LES OGSÅ