Festplaggene du rocker i helgen!

Har du ingenting å ha på fest? Sjekk ut disse nyhetene.

Alle jenter har vært der: du står og stirrer på en fullstappet garderobe, men finner ingenting som passer som lørdagens antrekk. Det kan være vrient å finne passende plagg og kombinasjoner når temperaturene ut viser minusgrader. Fortvil ikke – vi har funnet de lekreste pieces som kan ta deg hjelpe deg med å bli festens midtpunkt.

En lekker topp

Kanskje det plagget som er vanskeligst å finne, eller hva jenter?

Det er ofte pene festtopper undertegnede og hennes venninner alltid er på utkikk etter, men sjeldent finner. Men endelig ser det ut som våre garderober kan fylles opp under festkategorien.

Untitled-1

Fra venstre: BukseToppLipglossVeskeAnkelboots

Se flere topper HER:

2

Les også: Hverdagskjolene du bruker nå.

Et kult skinnskjørt

Skinn og imitert skinn har vært et ettertraktet materiale en stund. Lær og lakk gir ethvert antrekk en edgy vri og passer både hverdag og fest.

Bruk en oversized strikkegenser, skinnskjørt i kombinasjon med kule boots og du har et stilig jobbantrekk. Bytter du ut genseren med en enkelt t-skjorte eller en bluse er du klar for en tur på byen.

Her kan du blad deg gjennom gallerier med ulike skinnskjørt.

3

Fra venstre: SkinnskjørtToppØredobberParfymeClutchAnkelboots

Se flere skjørt her!

4


Foto: (Zalando)

Vide bukser

Du har kanskje allerede fått med deg at buksene som dukker opp i butikkene er løsere og fargerike. Du kan trygt investere i ett par iøyenfallende bukser denne våren da dette kommer til å bli sesongens store trend! Uansett om du forelsker deg i en i print eller i en skarp blåfarge, vil du kunne bruke buksene til både topper og gensere.

6

Fra venstre: BodySkoArmbåndBukseLeppestiftBlazerVeske 

Ta en titt på flere fargerike bukser her!

7

Statementsko

Vår indre Carrie Bradshaw skal få leke seg litt denne sesongen. Skotrendene er mange, men det er ingen tvil om at designere har lekt seg med både materialer, farger og ulik pynt og skapt sko som skal vekke oppmerksomhet. Enten du faller for leopardprinten eller skinnende lakk vil det skape hele antrekket!

8

Fra venstre: BlomsterprintBlå velourSølvPaljetterPrint 

Her kan du finne flere av vårens nyeste skomodeller!

LES OGSÅ