Foto: hm
Foto: hm

Få en sniktitt på den nye H&M kolleksjonen!

Debuterer med "see Now, Buy Now" visning!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Det svenske motehuset, H&M, gir deg en smakebit på den nye studiokolleksjonen som vil bli vist i Paris i starten av mars. Det nye med denne kolleksjonen er at den vil være tilgjengelig for kundene på nett umiddelbart etter visningen, og i butikk dagen etter.   

- Det å tilby mote direkte fra catwalken til kassen, markerer en helt ny æra for moteindustrien og vi ser veldig frem til å teste dette nye spennende formatet. Vi vil også dele øyeblikket med kundene og sender derfor visningen live på hjemmesiden vår. Vi håper kundene våre vil like dette og finne inspirasjon til hvordan de kan mikse plaggene til deres egen personlige stil», sier Pernilla Wohlfahrt, Sjefsdesigner og Kreativ Direktør i H&M.

H&M sine studio-kolleksjoner pleier å være veldig populære og blir raskt revet bort fra butikkhyllene. Vi har stor tro på at også den nye kolleksjonen vil bli like populær. Inspirasjonen til den nye kolleksjonen kommer fra elegansen, lidenskapen og styrken i ballett. Stoffene vi vil få se er økologisk bomull, silke jacquard, delikat finstrikk, nylon og skinn. 

Vi gleder oss! 

Se de første bildene fra kolleksjonen her: 

ANNONSE