Er dette de perfekte sneakers?

Kan vi noengang få nok hvite sneakers?

Det er verken en nyhet eller en overraskelse for noen at jakten på de hvite sneakers begynner tidlig vår. Har du funnet din favoritt?

Inspirasjon til alle type antrekk

Utallige antrekk er allerede satt sammen med de behagelige skoene. Pinterest, Instagram og våre favorittbloggere gir oss nye idéer til hvordan vi skal gå vår- og sommeren i møte. Vi ser på Kendall og Taylor for inspirasjon og setter sammen antrekk i lik stil som it-jentene.

Bulls_bp00016ngk


Foto: Pix Bulls ()

Klassikere som aldri går av moten

Endelig er metrologene enige om at snøen ikke vil melde flere comebacks og du kan trygt ta frem de hvite skoene igjen.

Når Nike, Adidas, Converse og Reebok har lenge ledet den sporty skotrenden, har flere store designere kastet seg på den populære sneakersbølgen de også. Men det er en grunn til at vi vender tilbake til det klassiske. 

nikeairmax-motion-hvit

Nike er en storfavoritt denne sommeren og Air Max Motion- modellen spår vi til å bli sommerens mest ettertraktede modell!

Skoene er smale i fasongen og med sin sømløse og sporty modell passer de til alt fra bukser, short, skjørt og kjoler. Tenk så fine de blir til sommerbrune legger!

Se nærmere på skoene her.

Bulls_000hk7zn


Foto: Pix Bulls ()

Se etter din størrelse her.

Det er fåtall av kvinner som faktisk trives i høye hæler og kan tilbringe mange timer traskende rundt i spisse tupper og 10 cm høye sko fordi vi skal lide for skjønnheten.  Se bare hvor kule Taylor Swift og modellvenninnen Lilly Aldridge er i sine hvite kicks! 

Dropp Carrie-skoene og sats heller på sommerens mest trendy og komfortable skopar!

PicMonkey Collage

Falt ikke Nike-modellen helt i smak, kan du titte på flere sneakers her.

LES OGSÅ