Dette gir du henne til Valentines Day!

Tips til romantiske gaver som garantert vil falle i smak hos kvinnen i ditt liv.

Gutter, vi skjønner det. Det er ikke alltid like lett å finne gaven til kjæresten. Enten er det kreativiteten som setter grenser, eller så er det budsjettet. Det kan i tillegg hende at du ikke aner hva samboeren vil ha og du mener selv hun er litt” vanskelig” å kjøpe til.

Vi har gjort jobben lettere for deg og samlet en del godsaker som mest sannsynlig vil falle i smak hos de fleste jenter. Du trenger ikke engang å bevege deg ut av huset. Sett deg godt til rette i sofaen og klikk Valentines Day-gaven rett hjem.

Duft

En klassiker som vil fryde enhver kvinne. Det er faktisk ikke så vanskelig å kjøpe parfyme til din kjære. Lukt på parfymene hun allerede har. Mest sannsynlig liker du duftene hun bruker og det vil gjøre oppgaven mye letter. En kombinasjon av hennes dufter og det du ville ha likt på henne er det rette valget. Hun blir imponert og vil digge å bruke en parfyme du liker!

Untitled-1


Klikk her for å titte på ulike parfymer


Levende lys og blomster

Det er så enkelt som det. Kjøp et kort, bestill blomster og gi henne et deilig duftlys. Skriver du i tillegg noe fint om henne i kortet og sender blomster rett på kontoret eller på døra, vil du få en meget fornøyd kjæreste!

Untitled-2

Fra venstre: Jo Malone LondonRitualsMalin + GoetVoluspaByredo

Her finner du de mest populære duftlysene.


Glitter

“Diamonds are a girls best friend”? 

Neida, du trenger ikke å stille opp med en diamantring på Valentines Day, men et halskjede, armbånd eller øredobber er ikke å forakte. 

Er du usikker på hva hun vil like? Sats på noe klassisk, ikke alt for stort eller sprakende.

Untitled-3

ArmbåndØredobberØreringerØredobberØredobberRing

Ta en titt på smykker her!


Hudpleie

En god ansiktskrem, en velduftende bodylotion eller kanskje en kombinasjon av flere produkter? Her er det opp til deg og ditt budsjett.

Untitled-4

Fra venstre:Serum Lancome – Fuktighetskrem Estee Lauder – Krem Biotherm – Dagkrem Kiehls

Se mer inspirasjon til romantiske gaver her!

Les også: Kjolene du bruker på Valentines Day

LES OGSÅ