Det beste selvbruningsproduktet!

Vår favoritt gir deg Sydenfarge på 60 minutter!

Nei vi vil ikke se oransje ut, ha skjolder på armene, beina og ryggen. Vi ønsker en dyp, jevn farge på 1-2-3.  Disse produktene gjør deg klar for både strand, park og fest.

5

Disse produktene gir deg nettopp dette. Under finner du våre favoritter i 3 budsjettklasser.


Brun på 60 minutter.

Dette er et must-produkt for alle som har dårlig tid og vil ha resultater raskest mulig. SUNSPA SELF TAN MOUSSE finnes i både mousse og lotion konsistens og er rett og slett helt fantastisk. Ikke nok med at du ser ut som du nettopp har kommet tilbake fra Kroatia – moussen tørker raskt og har en diskret lukt av kokos. I tillegg er den uten parobener og ikke testet på dyr!

Husk å bruke selvbruningsvotter for en fint og jevnt resultat i tillegg til å ikke få moussen i hendene.

Untitled-1


Foto: (iStock)

Du finner SunSpa-favoritten her.

Les også om Tan-in-a-Can her!


Billig og veldig bra

Mange tror at dyrer betyr bedre, noe som ikke nødvendigvis er sant.

Etter å ha testet alt fra de billigste til de aller dyreste produktene kan undertegnende fortelle at billig kan være like bra ( og i noen tilfeller bedre). Denne selvbruningskremen fra St. Moriz koster kun 139 kroner men gir deg en dyp og glødene brunfarge etter kun 4 timer.

Velg mellom medium og dark og ikke tro at du må ha den dypeste fargen for å se resultater. Her gjelder det å se naturlig ut.

4

Du kan klikke den hjem her!


Luksus

Denne luksuriøse sprayen fra St.Tropez er en favoritt hos mange for en god grunn. Du får alltid en jevn brunfarge tilpasset din hudtone. Den innovative Aromaguard™ duftteknologi eliminerer avslørende selvbruningslukt med minimum 70%, og i stedet gir en vakker subtil, men forfriskende duft. Sprayen er enkel å påføre med sin 360° sprayteknologi.

3


Foto: (iStock)

Les mer om sprayen her.

Her finner du flere selvbruningsprodukter.

LES OGSÅ