Derfor gleder hele mote-Norge seg til februar!

Slik blir Oslo Runway.

Nedtellingen er i gang og det er ikke bare motebransjen som gleder seg til februar. En ny runde av Norges moteuke står for tur og denne sesongen kan bli den beste hittil.

Den 7. og 8. februar vil nok engang Sparebankstiftelsens kulturhus Sentralen være hovedbasen for Oslo Runway, men motefiffen skal også få lov å boltre seg på Munchmusèet der flere av visningene vil ta sted. 

Her finner du hele programmet.

Byen får en ny vibe

Ditte Kristensen som er prosjektlederen for Oslo Runway gleder seg veldig til den hektiske uken. 

– Selve stemningen som skapes rundt visningene gir hele byen en spesiell vibe og stemningen er til å kjenne på. Det er bare å glede seg til de fantastiske kolleksjonene som designere skal vise. For ikke å snakke om de kreative måtene de velger å gjøre det på i tillegg.

ChristinaLedang_ss17_021

ChristinaLedang SS17
Foto: (Indigital Images/ OSLO RUNWAY)

Det er ikke bare bare å koordinere et så stort og omfattende arragement som selveste moteuken. This Is tar utfordringen på strak arm og Ditte har jobbet fokusert mot dette i flere måneder.

– Vi er et stort team og vi har faktisk jobbet mot dette siden vi avsluttet Oslo Runway i august. Jeg personlig har store forventninger til februar og gleder meg vilt til hvert eneste show. 

Du kan vinne eller tape

1


Foto: (Indigital Images/ OSLO RUNWAY)

For selv om jobben krever både energi, fokus og tid er hun ikke i tvil om at hver eneste svettedråpe er verdt det.

 – Det er bare et superhigh og følelsene av å se den første modellen gå ut på runwayen er ubeskrivelig. Tenk bare på designere som har jobbet mot dette i så langt tid og Oslo Runway er deres øyeblikk der de kan vinne eller tape. Alt avgjøres de minuttene plaggene deres vises under Oslo Runway.

Fordi det er tross alt designere og deres spådom over kommende sesong motebransjens mektigste, skuespillere, it-jenter og bloggere kommer for å se. Hva kan vi glede oss til?

 – I august fikk jeg ikke sett en eneste visning fra begynnelsen til slutt så målet nå er å se flest mulig! Alle designere som viser under Oslo Runway inspirerer på sin måte og jeg vet at vi har mye å glede oss til, avslutter Ditte.

Designere som skal vise kolleksjoner under Oslo Runway er Anne Karine Thorbjørnse, Elisabeth Stray Pedersen, Veronica B. Vallene, Admir Batlak, Holzweiler, Mood of Norway, Cathrine Hammal, Tom Wood, byTimo og Iben. Her finner du hele programmet.

Husk å følg oss Side2mote på Snapchat & på Instagram under Oslo Runway!

LES OGSÅ