Den ultimate guiden til årets sommerfester

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Sommeren byr på mange festligheter og det er ikke alltid like lett å vite hva man skal ha på seg til de ulike anledningene. Hvis man er i Norge må man tenke på at det kan bli kaldere om kvelden og du må ha med en ekstra jakke, mens i utlandet er helt mye varmt og du må finne en fin vifte til antrekket. Under kan du finne forslag på hva du skal ha på deg til de ulike anledningene. 

Hagefesten

Første bud når du skal på hagefest er å bruke sko som ikke synker ned i gress eller grus. Her er kilehæler det perfekte skovalg hvis du vil litt opp i høyden. Når det kommer til antrekket, burde det være litt praktisk når man er ute i hagen og her er det også viktig at man har med en jakke eller genser man kan slenge over skuldrene når solen går ned. 

Jumpsuit fra J.Crew HER - Bomberjakke fra Only HER - Sko fra Vidoretta HER 

Mørkeblå fra Høgl HER - Lyseblå fra Aldo HER - Rosa fra Tamaris HER - Sølv fra Miu Miu HER - Røde fra Marco Tozzi HER 


Bryllupet 

Hvem har sagt at man må ha kjole i bryllup? Hva med å velge et kult sett eller en jumpsuit istedenfor. Man ser like pyntet ut, men hakket kulere og du er så og si garantert at du ikke dukker opp i samme kjole som en av de andre bryllupsgjestene. 

blazer fra Asos HER - Culottes fra Asos HER - Veske fra Aldo HER - Sko fra Mai Piu Senza HER 

Lyseblå jumpsuit fra See U Soon HER - Orange jumpsuit fra Kala Berlin HER - Blomstrete bukse fra Missguided HER - Hvit topp fra Only HER - Blått skjørt fra Miguelina HER - Blå topp fra Miguelina HERBursdagen

Du skal i bursdag  til en venninne og dere skal kanskje en tur på byen etterpå. Du vil gjerne ha på noe du kan danse i og sko som holder deg på beina hele kvelden. Vi har plukket ut det perfekte antrekket i tillegg til mange fine stroppekjoler som passer perfekt til anledningen. 

Kjole fra Gina Tricot HER - Tskjorte fra Earnest Sewn HER - Sølvsandaler fra Suite Blanco HER - Veske fra Mango HER 

Fra venstre - Elizabeth and James HER - Bikbok HER - Gina Tricot HER - Bikbok HER - Gina Tricot HER Dagfesten

Hva er vel bedre enn en dagfest på sommeren? God stemning, musikk og sol. Et par viktige ting du må huske her er solkrem og solbriller. 

Solbriller fra RayBan HER - Bluse fra Gestuz HER - Olashorts fra Madewell HER  

Øverst fra venstre - Quay HER - Prada HER - Han København HER - Marc by Marc Jacobs HER - Han København HER St. Hans-festen

Blomster blomster blomster. Dette er det vi forbinder med St.Hans og Midtsommer. Vi har plukket ut mange fine alternativer til både luksus og budsjett. Lag din egen blomsterkrans og du er klar for en magisk feiring. 

Luksus

Fra venstre - MSGM HER - Preen HER - MSGM HER - Saint Laurent HER

Budsjett

Fra venstre - River Island HER - Glamorous HER - Louche HER - Somedays Lovin HER - Miss Selfridge HER 

Finn flere blomsterkjoler HER! 


Foto: Bulls