(room21)

Interiør

De fineste designerlampene

Det skal være gøy å leke med belysning.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Nordmenn har en forkjærlighet for interiør og hjemmene våre har gjennomgått en enorm utvikling de siste par årene. Vi kaster oss på ulike trender og våger langt mer enn generasjonen før oss. Vi maler vegger i spektakulære farger, vi går til innkjøp av minimalistiske og overdådige møbler og henter inn luksuriøse materialer til å pynte hjemmene våre. Belysning står høyt på listen over ting vi prioriterer når vi skal fornye stuen, soverommet, entreen eller badet og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Lamper, i tillegg til å gi lys og sette stemning, er som et smykke i rommet. 

Ta en titt på flere designerlamper her!

Kanskje du skal pusse opp hjemme eller har lyst å gjøre små endringer før våren setter inn? En lekker lampe over spisebordet eller en lunt lys på soverommet kan være alt du trenger for å gi leiligheten en aldri så liten makeover.

Saint bordlampe mini, messing


Butler hengelampe XL, svartAlle eksperter konstaterer med at miks av farger og materialer gir ethvert hjem en spennende uttrykk. Ikke vær redd for å leke med nettopp kontraster og tenk at du ikke trenger å være mer vågal enn sort og hvitt.

Luna hengelampe X, svart

Nordmenn er ekstra glad i den materialistiske stilen og lampene fra Globen Lighting passer utmerket inn til de nordiske hjem.

Miles hengelampe, hvit


Lampen finnes også i sort.

Saint bordlampe, messing


Denne lampen får du også i sølv. Lek med ulike høyder og fasonger. Vi har lagt vår elsk på denne lampen!

Du er nødt om å sjekke ut denne fantastiske lampen!!

Prop Light rund gulv, hvit


Hvor kul er ikke denne? Er du på utkikk etter en lampe som skaper godt lys og et er blikkfang i seg selv , bør du ta en titt på denne.

Construction Lamp bordlampe L, matt svart

Ja, mørk lampe mot en mørk vegg er superkult. Slik du ser på bildet, blir lyset lunt og setter en luksuriøs stemning.


Luna hengelampe T, svart


Ta en titt på flere designerlamper her!