De fineste ankelbootsene i butikk nå!

Skoene som passer alt og alle!

Ankelboots går aldri av moten. Den udødelige skomodellen kan brukes året rundt og er like fine til jeans som til skjørt.De er en bombesikker investering og gir ethvert antrekk en kul og avslappet look. 

Syns du skomodellen er litt i det kaldeste laget i vinter? Sett i noen ullsåler eller ullsokker, så kan du bruke skoene uansett vær.

Er din Instagram-feed fylt med streetstyle-bilder, har du fått med deg at både fargerike ankelboots og bikerstøvletter er hot denne sesongen.

Samtidig skal du ikke gi slipp på den klassiske ankelbootsen, som er like aktuell nå som for 5 år siden. Under har vi samlet de fineste bootsene du finner i butikkene nå:

Untitled-1

Fra venstre: Billi BiMichael Kors3.1 Phillip LimCasadeiTwist&TangoCustommadePua LopezWhistles  

Trender

Trender endrer seg sesong etter sesong, men klassikere vil alltid forbli like aktuelle. Likevel har ankelboots gjennomgått en aldri så liten utvikling de siste årene. Skoene har fått en langt mer kreativ utforming og blitt drysset med nye moderne detaljer. 

11

Fra ventre: VegabondTwist&TangoAlexander WangShoe The BearNotabeneVagabond

Sett fokus

Består garderoben din av sort, hvitt og grått, vil et par iøynefallende sko gjøre antrekket langt mer spennende og tilføre det lille ekstra.

Siden modellen i seg selv er så klassisk, bør vi alle våge å tilføre mer farge til vår skosamling.

222

Fra venstre: GlamorousLost InkBianca DiAldoOfficeLavish Alice

LES OGSÅ