De beste selvbruningsproduktene!

Vil du bli brun uten sol, bør du teste disse!

Vi er midt i januar og det er begynner å bli en stund siden huden har blitt kysset av solstrålene. 

Undertegnede selv føler at huden har fått en mindre delikat blåtone. Uansett hvilket antrekk jeg finner, ser jeg rett og slett utvasket og sliten ut. Derfor er jeg også en storforbruker og fan av selvbruningsprodukter. På 1-2-3 ser huden friskere ut, får mer glød og det gjør heller ingenting at den fine fargen kamuflerer skavankene.

Etter å ha testet det meste som finnes på markedet og gjort mange tabber der jeg lett kunne ha blitt forvekslet med en gulrot eller en brunstripete zebra, har jeg funnet produktene som faktisk funker. Disse produktene har blitt testet utallig mange ganger og etter min mening er de de aller beste på markedet!

SUNSPA


Foto: (iSTOCK)

  PÅFØRINGSHANSKE – SUNSPA LOTIONSUNSPA MOUSSE 

Jeg har lenge vært en stor fan av Sunspa sine produkter og her er det litt å velge mellom. Du kan velge mellom lotion, mousse eller spray. Sprayen er ikke min favoritt, men både moussen og lotion er faste inventarer på baderomshylla. 

Det er ekstremt viktig  at du bruker påføringshansken da begge produktene er god pigmentert og setter farge øyeblikkelig.  Moussen er rett og slett fantastisk, fordi fargen utvikler seg på 1-4 timer etter påføringen. Dette betyr at du ikke trenger å smøre deg inn med selftan dagen før og du kan dukke opp på en uplanlagt fest med en rålekker tan!

Les også: Treningsnyheter som skriker vår!

ST. TROPEZ

3


Foto: (iSTOCK)

PÅFØRINGSHANSKETAN EXPRESS MOUSSETINTED LOTIONINSTANT TAN WASH-OFF

Her også kan du velge produkter etter dine behov. Ønsker du en dyp og mørk farge som vil sørge for spørmål om hvor i Syden du har vært, bør du satse på Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse. Fargen blir utrolig fin!

Er du mer tålmodig enn meg og vil opparbeide deg en jevn solkysset hud og glød gjennom uken, kan du teste Gradual Tinted Tan som både fukter huden og gir den en naturlig glød. 

Les også: De lekreste ankelbootsene!

ST.MORIZ

4


Foto: (iSTOCK)

PÅFØRINGSHANSKEST.MORIZ TANNING LOTIONST. MORIZ TANNING MOUSSE

Mange tror at dyrest betyr best. St.Moriz er et godt eksempel på at denne påstanden ikke stemmer. Jeg har prøvd både de dyreste produktene på markedet og de billigste og disse to kan på alle måter sammenlignes med de beste.

Prisen kan de ikke kritiseres på: 139 kroner for enten moussen eller kremen er ikke feil. Begge produktene gir en mørk og intens farge som varer lenge. Om du velger selvbruningsskum eller krem er litt opp til deg. Jeg foretrekker skum, da den er luftig og lett å påføre med hanske.

Her finner du flere selvbruningsprodukter!

LES OGSÅ