Camilla Pihl produkter

 

Som om rollen som prisvinnende influencer, modell, entreprenør og designer ikke var nok, har Camilla Pihl nå utviklet sin egen hud- og kroppspleie som har blitt en “instant hit” på det norske markedet. Den nye seerien ” Body Skin Care Collection” er nå tilgjengelig på nett og du kan klikke hjem alle produktene rett hjem!

– Jeg har alltid vært opptatt av sunn og glødende hud, og har jobbet lenge med å fremstille de perfekte kroppsproduktene, spesielt utviklet for å tilføre huden gode ingredienser som gir mykhet og friskhet. Produktene er beriket med shimmer for å gi huden en naturlig glød. For er det en ting jeg elsker så er det GLOW, skriver hun på sin blogg.

A post shared by CAMILLA PIHL (@camillapihlno) on

Den nye serien består av hele 13 produkter som i likhet med hudpleieproduktene fra Skin Camilla Pihl er etisk fremstilt, fri for parabener og ikke skadelig for miljøet eller dyrelivet.

Camilla har laget hudpleieserien hun selv var på utkikk etter og produktene er både unike og fulle av banebrytende formuleringer. Ta en titt på nyhetene her.

 

Kvinner over hele Norge har lenge latt seg inspirere av vakre Camilla både når det kommer til klesstil, sminke og hudpleie. Det er derfor ikke rart at hennes hud- og ansiktserier selges i rekordfart så fort de er lansert. Her kan du titte på alle produktene fra Camilla Pihl.

En av produktene Camilla selv er besatt av er Tinted Bodylotion med farge som fungerer som en foundation/BB Crem for bena dine!

A post shared by CAMILLA PIHL (@camillapihlno) on


Den deilige kremen jevner ut hudtoner og dekker småskavanker som nupper og blodkar, samtidig som huden får en nydelig glød.Hvor fantastisk er ikke det?

HER KAN DU SHOPPE ALLE PLEIEPRODUKTENE FRA CAMILLA PIHL!

LES OGSÅ