Blir dette årets strandplagg igjen?

Vi får ikke nok av svenske Totême!

Den klassiske og uanstrengte estetikken til den nordiske stilen er grunnen til at skandinavisk mote har regjert motebildet både i Skandinavia og resten av verden. Internasjonal presse har stor interesse for brands som appellerer til et stort publikum på grunn av sine minimalistiske og kule kolleksjoner. Ett brand som står sterkt hos både forbrukere og medier er Totême.

Den nyeste kolleksjonen til Totême er ute i butikk nå, og du kan sikre deg noen av de lekre plaggene før de blir utsolgt!

Badedrakt og håndkle alle måtte ha!

Norske fashionistaer, bloggere og it-jenter fikk ikke nok av Totême sitt strandhåndkle og badedrakter. Disse fløy ut av butikkene og flere satt seg opp på ventelister!

Vil det samme skje i år?

Untitled-1

BADEDRAKTBADEDRAKTHÅNDKLEBADEDRAKTBADEDRAKTHÅNDKLE

LES OGSÅ: Dette gir oss vårfølelsen!

Vi kjenner det kribler i magen etter sommeren når vi ser de lekre vår- og sommerkolleksjonene fra Totême! Sjekk ut de nyeste plaggene her!

Untitled-2

BLUSESILKESKJERFBUKSESHORTS

LES OGSÅ: Slik skal jeans se ut nå!

Klassikere med det lille ekstra

Hva er hemmeligheten til Totêmes populæritet? Nettstedet WhoWearWhar skriver at grûnderen Elin Kling gang på gang klarer å skape en sofistikert, raffinert, komfortabel og luksuriøs kolleksjon som passer kvinner i alle aldre.

Untitled-3

SKJORTESILKESKJERFBUKSEKJOLE

Se alle plagg fra Totême HER!

LES OGSÅ:

Ny kolleksjon fra Kari Traa

Sneakers som flyr ut av butikkene

LES OGSÅ