Bildeskriver til iPhone

Dingsen alle bilde-elskere må ha!

Det finnes ikke et sted vår kjære telefon ikke blir med oss. Den er i lommen, vesken eller hånden så og si hele tiden og derfor er den også blitt vårt eneste kamera. Vi knipser bilder konstant og albumene fylles med selfies, ferieminner, Instagram-bilder og videosnutter. Nå kan du bevare minnene eller dele dem med andre ved å printe de direkte ut fra din iPhone!

Denne kule dingsen gjør din iPhone om til et polaroidkamera!

 

510412f7ee7080144fb6bf8382fd128b

 

 

Du kan til og med lagre videoklipp til bildet og deretter scanne det fysiske bildet med Prynt-appen for å spille videoen! Vips så har du et minne i fysisk form!

 

 

Prynt Pocket

Vi elsker digitale bilder som kan redigeres og legges ut på sosiale medier. Men det er noe ved å holde et fysisk bilde, legge det inn i album, klistre på kjøleskapet, gi det som et kort eller lage scrapbook til din kjæreste.
Derfor er også denne lille printeren genial for den kreative fotografen!

Besøk nettsiden her.

802aaeaa5e0cab7ebca36228e95beac5

 

Prynt Pocket er mindre og mer hendig enn forgjengeren Prynt, men bruker den samme ZINK Zero Ink Printing Technology i formatet 2×3”. Det betyr flotte, skarpe fargebilder i størrelsen 5 x 7,5 cm på vann- og skittbestandig papir. Papiret fungerer som et klistremerke – trekk av beskyttelsen på baksiden hvis du ønsker å feste bildet ditt et sted! Ikke noe blekk, tonere og sånne slitsomme greier du må fylle på!

Prynt Pocket passer til iPhone 5 og nyere modeller ( også Pluss- modellene).

Les mer om Prynt Pocket her.

LES OGSÅ