Gadgets

Bildeskriver til iPhone

Dingsen alle bilde-elskere må ha!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Det finnes ikke et sted vår kjære telefon ikke blir med oss. Den er i lommen, vesken eller hånden så og si hele tiden og derfor er den også blitt vårt eneste kamera. Vi knipser bilder konstant og albumene fylles med selfies, ferieminner, Instagram-bilder og videosnutter. Nå kan du bevare minnene eller dele dem med andre ved å printe de direkte ut fra din iPhone!

Denne kule dingsen gjør din iPhone om til et polaroidkamera!

Du kan til og med lagre videoklipp til bildet og deretter scanne det fysiske bildet med Prynt-appen for å spille videoen! Vips så har du et minne i fysisk form!

Prynt Pocket

Vi elsker digitale bilder som kan redigeres og legges ut på sosiale medier. Men det er noe ved å holde et fysisk bilde, legge det inn i album, klistre på kjøleskapet, gi det som et kort eller lage scrapbook til din kjæreste. 

Derfor er også denne lille printeren genial for den kreative fotografen!

Besøk nettsiden her.


Prynt Pocket er mindre og mer hendig enn forgjengeren Prynt, men bruker den samme ZINK Zero Ink Printing Technology i formatet 2x3”. Det betyr flotte, skarpe fargebilder i størrelsen 5 x 7,5 cm på vann- og skittbestandig papir. Papiret fungerer som et klistremerke – trekk av beskyttelsen på baksiden hvis du ønsker å feste bildet ditt et sted! Ikke noe blekk, tonere og sånne slitsomme greier du må fylle på!

Prynt Pocket passer til iPhone 5 og nyere modeller ( også Pluss- modellene).

Les mer om Prynt Pocket her.

LES OGSÅ:

SOMMERSMINKE
HVITE KJOLER DU VIL ELSKE
SALG PÅ GANNI-FAVORITTER