Badedrakter sommer 2018

Fra strand til fest - dette er bademoten denne sommeren.

Det er ikke lenge til vi er inne i sommermånedene, og da bør bikinien og badedrakten være på plass. Sistnevnte var allerede sist sommer en stor favoritt, og trenden fortsetter denne sommeren også. Badedrakten er på mange måter et meget smart plagg å eie. Du kan bruke den på strand, i vann men også i hverdagen sammen med en kul shorts eller skjørt.

Badedrakten kommer i en flust av varianter og du vil utvilsomt finne en modell som faller deg i smak, uansett om du skal framheve eller skjule noe.

988546_fr_xl


Foto: (net-a-porter)

Sporty

Den sporty athleisure-trenden er fortsatt i vinden. Se etter badedrakter i den klassiske modellen som enkelt kan kombineres med skjørt/shorts og sneakers.

Untitled-2

Fra venstre 12 –  34567

Her finner du mer badetøy!

1040708_fr_xl


Feminine

Se etter rysjer og feminine snitt som gjør badedrakten ekstra fin.  Understrek dine atributter ved hjelp av disse detaljene og gjør bademoten ekstra morsom denne sommeren.

Untitled-1

Fra venstre 12345678

993502_fr_xl


Utskjæringer

Enten du skal tilbringe late dager på stranden i Cannes eller tilbringe ferien ved sjøen i Norge, bør du ha sommerens ultimate plagg på plass.

Eksperimenter med ulike skjæringer. Blir det litt for mye hud, kan du bruke en kimono over for å gjøre looken komplett.

Untitled-1

Fra venstre 1234567

1041822_fr_xl


Print

Vi får ikke nok av blomsterprinten som står sterkt i motebildet denne sesongen. Dryss badedrakten i blomster, prikker og annen morsom print.

Untitled-2

Fra venstre 1234567

Titt på mer badetøy HER!

LES OGSÅ:

KLE DEG I KIMONO

KJOLER TIL 17.MAI

VÅRENS JUMPSUITS

Husk å følge oss på Instagram: @Side2Mote

Capture

LES OGSÅ