Foto: Bulls
Foto: Bulls

7 dager - 7 antrekk

Finn antrekksinspirasjon til alle dagene i uken!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Mandag 

For mange er mandager en litt tung dag etter helgen. Man har kanskje ikke fått sovet så mye og man har en full uke fremfor seg. På en dag som denne er det viktig å føle seg litt fresh og kul, men samtidig avslappet. Hold antrekket enkelt med trendy elementer. 

Bukse fra Filippa K - Jakke fra Designers Remix - Sko fra Even&Odd - Veske fra Even&Odd - Genser fra G-star 

 

 


Tirsdag

I dag er dagen for å imponere på et møte, så en mer profesjonell look er tingen. En hvit bluse og vide bukser blir spritet opp med kule detaljer og denne fantastiske blå kåpen. Hold tilbehøret enkelt og ta dagen med storm. 

Kåpe fra By Malene Birger - Bluse fra MSGM - Bukser fra Samsøe Samsøe - Neglelakk fra YSL - Øredobber fra Izabel Camille - Sko fra Zign

 
 

Onsdag

En enkel hverdagskjole er perfekt i dag, og resten av antrekket kjører du ton-i-ton for den ultimate finishen. Bootsene rocker opp antrekket og den fantastiske kåpen er prikken over i-en. 

Kåpe fra Cacharel - Kjole fra Mint&Berry - Øredobber fra Jewls Cph - Boots fra Ganni - Veske fra Even&Odd

 

 


Torsdag

Man ser frem imot helg og vil kanskje møte noen venninner etter jobb for en drink eller matbit. Da er dette antrekket perfekt for en uanstrengt look. T-skjorten med print er en stor trend, og sammen med en lang blazer er antrekket også passe til jobb. 

Jeans fra Rag&Bone - Tskjorte fra Ganni - Veske fra DKNY - Boots fra River Island - Blazer fra By Malene Birger 

 
 

Fredag 

Nå er det snart helg og det er en ypperlig anledning til å pynte seg litt ekstra. Dette skjørte i sesongens trendfarge er perfekt til å sprite opp antrekket. Sammen med enkelt tilbehør vil man se trendy og casual ut. 
Pen blonde-bh fra Samsøe Samsøe - Veske fra Gucci - Skjørt fra BOSS - Genser fra Even&Odd - Sko fra Billi Bi
 
 
  

Lørdag

Skal du kanskje på date i dag, eller på middag til noen gode venner? Gå for et elegant og helsort antrekk med kult tilbehør. Noen øredobber i dyp grønn passer perfekt til dette antrekket. Hold sminken og håret enkelt og la antrekket snakke for seg selv. 

Kjole fra By Malina - Clutch fra Edie Parker - Øredobber fra Secrets by B - Sko fra Kennel + Schmenger - kåpe fra Filippa K

 

 


Søndag 

Søndag er dagen for kos og avslapning, så en deilig kashmirbukse er noe av det beste du kan gå med i dag. Pent kosetøy er noe alle burde investere i, og de gamle joggebuksene kan du med god samvittighet kaste. 

Kashmirbukse fra Warehouse - tskjorte fra Pieces - Tøfler fra Ugg - Cardigan fra Espirit