10 budsjettvennlige skjønnhetsfavoritter du kan legge under juletreet

Dette er gavene du trygt gir bort i år.

Det er mye glede å finne i de små pakkene.

Har du lyst å skjemme bort mamma, søster eller venninnen trenger ikke julegaven å koste skjorta. Vi har funnet noen av de mest populære produktene og noen har til og med en rød prislapp!
Dette er gavene alle jenter vil finne under juletreet i år.


Parfyme Clean Warm Cotton

En herlig frisk duft som passer de fleste kvinner. Som navnet tilsier er dette en utrolig ren duft med toppnoter av sitron, mandarin og appelsin som blander seg med liljer og jasmin.

Klikk den hjem til 40% rabatt her.

Burberry – Brit Rhythm for Women

Dette er en sensuell og feminin duft med noter som lavendel, rosa pepperkorn blandet med appelsinblomst. Her finner du denne til nesten halv pris.

Christian Dior – Miss Dior (Cherie)

En av våre favoritter. En utrolig søt og feminin parfyme. Karamelisert popkorn, jordbærsorbet, rosa jasmin og musk blandes sammen til  å lage denne nydelige duften. Sjekk prisen her.

Christian Dior – Addict Lip Gloss

Vis oss en jente som ikke elsker lipgloss! Denne fra Dior gir leppene en magisk shine og de perfekte glamorøse leppene! Se den her.

beautiful blond girl with red lips


Foto: (iStock)

ghd – Ultimate Brush – Gift Set

Her får du to børster, en kam og spenner som vil hjelpe deg med all type styling. Superfin mappe du kan ta med deg på tur også!

Et sett med børster fra populære ghd!

Redken All Soft Duo

En pakke med bestselgere shampoo og balsam fra Redken vil alltid komme til nytte! Sjekk kampanjeprisen her.

BUFF natural body brush

Denne skånsomme kroppsbørsten setter i gang sirkulasjonen, toner huden, reduserer cellulitter og øker følelsen av velvære. Du finner den på den økologiske nettbutikken PureSkin.

Olaplex

Du har sikkert tatt denne behandlingen hos frisøren selv og kjenner til effekten. Derfor er dette også den perfekte gaven til bestevenninnen eller søsteren! Kuren er bra for alle hårtyper, men er spesielt bra for en slitt, skadet eller farget hår. Du finner den her.

Dermatologica Kit

Denne gaveesken inneholder en rekke godbiter i reisestørrelse. Pakken er perfekt for førstegangsbruk slik at vedkommen kan teste ut produktene og se om de passer til deres hudtype. Hele esken koster rett under 300 kroner!

Helena Rubinstein Lash Queen Perfect Blacks Mascara Box

En herlig gaveelske med 3 favoritter fra Helena Rubinstein. Denne kan du trygt legge under juletreet uansett om det er til mor, svigermor eller søster. Maskara må enhver jente ha!

LES OGSÅ