MED OG UTEN SUKKER: Nyheten Coca-Cola med kanelsmak kommer både med og uten sukker.
MED OG UTEN SUKKER: Nyheten Coca-Cola med kanelsmak kommer både med og uten sukker. Foto: Produsenten

Brus

Coca-Cola med kanelsmak lanseres i Norge

Akkurat i tide til festsesongen!

Publisert Oppdatert

Kanskje er du aller mest opptatt av den kommende halloweenfeiringen om dagen - noe vi forstår, med tanke på at det fortsatt er godt over to måneder til julen er over oss.

Som de brusentusiastene vi er i Side2, kan vi likevel ikke dy oss når Coca-Cola lanserer en ny, juleinspirert limited edtition-brus i Norge denne sesongen:

Coca-Cola Cinnamon, altså Coca-Cola med kanelsmak, kommer for første gang i norske butikker denne høsten. Det røper brusgiganten til Side2 tirsdag ettermiddag.

*Bonus-gladnyhet* kommer også for de som ikke er så glad i sukkerbrus: Den vil være tilgjengelig i to varianter - både med og uten sukker.

- Smaken er skreddersydd for tiden som ligger foran oss - kaldere dager, kos innendørs og julefeiring. Coca-Cola har alltid vært en del av juletradisjonen for mange. Nå lanserer vi en smak for første gang i Norge som er spesielt tilpasset julen, sier markedssjef i Coca-Cola Norge, Johanna Kosanovic, i en pressemelding.

Hun forteller videre at de jobber for å tilby brukerne flere sukkerfrie brusvarianter, og at dette er en del av den strategien.

Les også: Vet du egentlig forskjellen på Pepsi og Coca-Cola?

Brusen var første gang på markedet i Storbritannia i fjor, da som en sukkerfri variant.

Selskapet melder at kanel-colaen vil være tilgjengelig i norske butikker fra uke 42 i 2019, altså allerede fra 14. oktober.

Følg med for uhøytidelig smakstest her hos oss de kommende dagene!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!