POLYGAM: Malin Nilsson sier at det fineste hun kan gjøre, er å la kjæresten ha sex med andre.
POLYGAM: Malin Nilsson sier at det fineste hun kan gjøre, er å la kjæresten ha sex med andre. Foto: (Nyheter24)

- Jeg og kjæresten ligger med andre

- For meg er det noe av det fineste man kan gjøre. Å la partneren ha sex med andre.

Publisert

Malin Nilsson i svenske Nyheter24 kaster en brannfakkel inn i oppfatningen om hva som er et normalt sunt forhold.

Hun forteller at hun og kjæresten er polygame, og at det ikke er noe egoisme ved det.

- Monogami er ingenting annet enn et romantisert bilde av undertrykkelse. For hvem er jeg til å bestemme hvem min partner skal ligge med? spør hun i kronikken på Nyheter24.

Les også: 20 utrolige fakta om sex - del 5

Hun forteller at hun selv har vært i et monogamt forhold, og at det endte med at hun og kjæresten nærmest aldri hadde sex.

- Det eneste monogami har gitt mer er depresjon, angst, ensomhet, og en skam over å føle meg tiltrukket av andre. En skam over hvem jeg er, skriver hun.

Nilsson møter en del motbør for sine meninger blant de som har kommentert bloggen. En mener det blir feil å si at monogami er undertrykking bare fordi det ikke passer en selv. Andre mener at par må få leve slik de selv ønsker så lenge begge har det bra. Andre igjen mener at hun bør gjøre det slutt med kjæresten og at lojalitet til en person er det som gjelder.

På sin Facebook-side sier Nilsson at hun elsker sin kjæreste over alt annet, og at hun ikke skriver dette for å provosere, men for å forandre.

- Mennesker rundt meg sier det er åpne men det er ikke uvanlig at de spyr ut kommentarer. Også blant venner. Som om jeg ikke lever i et ekte forhold.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!