- Jeg har kontakt med engler

Prinsesse Märtha Louise åpner sin egen skole der hun vil lære deg å snakke med både dyr og engler.

Publisert

(SIDE2): Det er Se og Hør som tirsdag bretter ut nettsiden til den nye skolen på sin forside. Det har tidligere ikke vært kjent at prinsessen satser på en egen skole, og nettsiden er ifølge whois-oppslag registrert 22. juni.

Gav dame hakeslepp som barn
På nettsiden til skolen som har fått navnet Astarte Education kan man lese at de satser på kurs i reading, healing, meditasjon, og selvutvikling. På nettsiden benytter også prinsesse Märtha Louise mye spalteplass til å fortelle om sider av seg selv som nok ikke er kjent for alle.

I presentasjonen av seg selv skriver hun følgende:

Jeg har alltid vært interessert i alternative behandlingsformer. Dette har nok sin bakgrunn i at jeg, fra en tidlig alder, har sett hvordan folk har det. Det vil si, jeg kunne ta inn stemninger hos mennesker jeg møtte.

Jeg husker særlig en gang jeg traff en fremmed dame da jeg var liten. Jeg gikk bort til henne og sa at hun ikke trengte å være lei seg for mannen sin, det går nok bra med dere. Damen fikk hakeslepp og lurte på hvem det var som hadde sagt dette til meg. Det ble stor oppstandelse, og mange redde voksne, for det var jo ingen som ville at hun skulle tro det var dem som hadde sladret.

Kommuniserer med dyr og engler
Hun forteller også om hvordan kontakten med hestene har gjort at hun nå er i stand til å kommunisere med dyr på et dypere nivå:

Jeg er utdannet Fysioterapeut og er Terapeut i Rosenmetoden, har utdannet meg ved Holistisk Akademi hvor jeg lærte å systematisere sanseintrykkene til å lese andre og gjennom hestene lærte jeg å kommunisere med dyrene på et dypere nivå. Det var mens jeg holdt på hestene at jeg opptok kontakten med englene. Jeg har i senere tid skjønt verdien av denne enorme gaven og vil gjerne dele den med andre, kanskje nettopp med deg?

Ifølge nettsidene driver Märtha skolen sammen med Elisabeth Samnøy, også hun er utdannet fra Holistisk Akademi. Samnøy bekrefter samarbeidet med prinsessen overfor NTB.

– Ja, det stemmer. Jeg vil ikke si noe mer om skolen. All informasjonen ligger ute på nettsidene, sier hun til NTB.

Søker kurslokaler
Astarte Education starter sine kurs i august, og prisen for å delta er 24.000 kroner i året. De to gründerne har enda ikke fått skaffet egne lokaler, og følgende etterlysning ligger ute på nettsiden:

Vi i Astarte Education vet at det er et kurslokalet som venter på oss. Det har bare ikke funnet oss ennå. Hvis du vet om et lokale til salgs, gjerne en leilighet, som er regulert for næringsdrift med et stort rom som kan romme opp til 30 personer og 3 små rom til enkeltbehandlinger, som har et lite kjøkken, tregulv, gjerne peis, mye lys og en hyggelig bakgård med beliggenhet sentralt i Oslo, så er vi interessert.

Ikke bekreftet av Slottet
På kontaktinformasjonen som er oppgitt når nettsiden ble registrert er nummeret til Slottet oppgitt. Det har ikke lykkes Side2 å få en bekreftelse fra Slottet på om denne nettsiden er en del av prinsessens forretningsdrift. Prinsesse Märtha Louises rådgiver Mari Sørli bekrefter overfor Kanal 24 at prinsessen starter alternativ skole, og at den omtalte nettsiden er riktig.

Prinsessen kanaliserer sine inntekter gjennom enmannsforetaket Prinsesse Märtha Louises Kulturformidling. En sjekk hos NORID viser at de norske domenenavnene astarte8.no, astarte-education.no og astarteeducation.no er registrert på Martha Louise Kulturformidling. Alle disse tre domenene peker videre til den omtalte skolens nettside.

Amina Synøve Janger i designbyrået 1 Design bekrefter at de står bak nettsidene, men vil ikke kommentere prosessen bak utformingen av nettsidene når Side2 tar kontakt. Hun ber om at alle spørsmål tas videre med Märtha Louise.

Dersom du ønsker å lese mer om Märthas nye arbeidsplass følger du lenken under.

Ekstern lenke: Astarte Education

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!