- Jeg blir irritert av stygge jenter

Disse gutta er klare for å sjekke inn på «Paradise Hotel».

Publisert

MEXICO (SIDE2): En gutt er homofil, en arbeider som personlig trener og en annen blir irritert av stygge jenter – bli bedre kjent med årets «Paradise»-gutter.

Anonyme
Den populære TV3-serien «Paradise Hotel» er i gang med sin syvende sesong og Side2 er på plass i Mexico for å bli bedre kjent med deltakerne.

Tidligere har vi møtt fem jenter som er veldig klare for et opphold på hotellet og nå er det tid for å få vite mer om mannfolka som sjekker inn.

Ansikt og navn skal holdes hemmelig, og blir derfor ikke avslørt helt ennå.

Gutt (20)

Yrke: stuer på flyplass

- Jeg vinner «Paradise Hotel» fordi jeg ser bra ut og fordi jeg er flink med mennesker. På fritiden liker jeg å shoppe klær, spille fotball og jeg trener en del styrke. Jeg gjør det jeg kan for å se best mulig ut. Utseendet er det viktigste for meg og jeg elsker oppmerksomhet. Folk fortjener å se en type som meg fordi jeg ser bra ut og har fin kropp. 

(Saken fortsetter under bildet)

Hvilke damer håper du sjekker inn på hotellet?

- Jeg forventer at det kommer mye bra damer, både brunetter og blondiner. Men de må ha litt oppi hodet og være litt smart. Selv vil jeg ha ei som er veldig blond, har blåe øyne, fine lår og fin rumpe. Men brunetter med brune øyne som er litt mystisk er bra det også. Samtidig så håper jeg ikke at jentene er altfor fine, men at de er litt styggere enn meg selv slik at jeg kan forføre dem. Jeg håper ikke det sjekker inn jenter som kommer fra Bergen og Stavanger. Frekke jenter er heller ikke bra. Og tykke jenter er jeg ikke fan av, det er bare ikke fint! De ser så runde ut og jeg har ikke noe problem med å si det til jenter jeg mener er tjukke. Jeg kommer til å finne den minst attraktive jenta på hotellet og få henne til å bli forelsket i meg slik at hun tror hun kan stole på meg.

Les: Dette er jentene i Paradise Hotel

- Hvor går dine grenser for hva du kan gjøre på TV?

- Jeg har ingen grenser. Jeg kan ha sex på TV hvis det er til fordel for spillets gang. Så jeg kan gjerne ligge med noen hvis det gir meg fordeler.

- Beskriv deg selv med tre ord?

- Kjekk, humoristisk og god selvtillit.

Gutt (26)

Yrke: Frisør og stylist

-Jeg har egentlig alltid vært sånn «skjult fan» av «Paradise Hotel», men nå er jeg her. Jeg ser på dette til en mulighet til å kunne utfordre seg selv og det er ingen som takker nei til å være noen uker i et solfylt land!

- Hva slags rolle vil du få inne på hotellet?

-Jeg er nok litt sjenert og er ikke den som roper høyest eller tar første grep i en diskusjon eller krangel, men jeg kan være slem og spydig også. Men jeg er redd for å ikke bli likt av alle, selv om jeg tror jeg kommer til å bli ganske godt likt altså.

- Hvilke type mennesker håper du sjekker inn?

- Jeg liker å ha pene mennesker rundt meg og håper at det kommer fine, snille jenter. Jeg er jo homofil, noe jeg faktisk ser på som en fordel her i «Paradise Hotel» for da kan jeg kanskje komme enda nærmere innpå jentene på en annen måte enn de andre gutta. Men samtidig kan det også være en ulempe fordi det blir sett på som en trussel.

- Er det noe du IKKE kommer til å gjøre på TV?

-Jeg går ikke inn her og tenker at jeg skal ha sex på TV, men samtidig så tenker jeg at det er det mest naturlige i hele verden, så det er ikke verdens undergang om det skulle skje. Å finne seg en kjæreste her inne er jeg skeptisk til. Jeg har aldri sett noen potensielle kjærester i de tidligere sesongene av «Paradise Hotel», men det kan jo hende man blir overrasket. Jeg er åpen for alt, men jeg faller nok mest for en skikkelig mann.

Beskriv deg selv med tre ord?

- Sjenert, sjarmerende, generøs.

Gutt (20)

Yrke: Bartender

- Jeg har sett på «Paradise Hotel» i flere år og det virker som en spennende mulighet. Man har bare en mulighet til å oppleve noe sånt så hvorfor ikke slenge seg på? Jeg har ikke så mye å skjule og liker å bli kjent med nye folk og slå meg litt løs.

- Hva slags forventninger har du til oppholdet?

- Jeg tror jeg kommer til å møte mange glade, imøtekommende folk og at det blir mye latter, og mye fest. Jeg har ingen grenser og jeg er med på det meste. Jeg liker å være et midtpunkt og håper at jeg får en fin flyt med alle som er der inne. Men en utfordring kan nok være temperamentet mitt, for jeg har en kort lunte og blir ganske fort sint.

- Hva slags typer jenter håper du sjekker inn?

- Når det gjelder å få seg kjæreste så tror jeg ikke at jeg kommer til å finne meg en dame her inne. Jeg trives jævlig godt som singel, men man skal aldri si aldri. Jeg er glad i brunetter, men sier ikke nei takk til en søt blondine heller. Det hadde vært allright med ei fin jente som har litt mellom ørene og ikke er helt ko-ko. Også liker jeg jo former da - jeg er en puppegutt, men ei god rumpe er bra det og!

Beskriv deg selv med tre ord?

- Sjarmør, sosial og sprudlende

Gutt (22)

Yrke: Personlig trener

- Jeg trener 5-6 dager i uka og liker egentlig å ta livet med ro. Det blir ikke så mye festing og drikking, men tror det kan blir veldig morsomt å være med på «Paradise Hotel». Nå som jeg skal være med på dette programmet kommer det til å være rart å ikke trene så mye, men det er jo bra med et avbrekk fra treningen også. I tillegg er det sikkert muligheter for å ta en økt inne på hotellet.

- Hva slags jenter håper du kommer inn på hotellet?

-Jeg håper det kommer inn jenter som har litt i hodet, jenter som man kan snakke med og ikke bare se på. Men det er selvfølgelig en bonus om man ser bra ut. Selv kan jeg nok falle for ei jente som er rolig og viser at hun bryr seg, og ikke ei som er spinnvill og prater hele tida. Det er også viktig at vi har like interesser og at hun liker å ta vare på kroppen sin. Jeg håper ikke det kommer inn jenter som er fra Stavanger eller som prater veldig mye som seg selv. Jenter som tar mye plass er slitsomt.

- Hva slags rolle får du inne på hotellet?

-Jeg er en person som kommer godt overens med andre mennesker, men jeg er ikke den som er i sentrum og er heller litt passiv. Jeg liker å feste, men jeg er ikke en typisk partygutt. Det blir ikke fylla flere dager på rad for min del, da føler jeg meg råtten.

- Beskriv deg selv med tre ord?

- Positiv, direkte og ærlig.

Gutt (22)

Yrke: Pleiermedarbeider på bolig for psykisk utviklingshemmede

- Grunnen til at jeg er med på «Paradise Hotel» er fordi jeg trengte å gjøre noe nytt. Jeg ser frem til å møte nye mennesker og ikke minst å vinne hele greia. Så da blir det FAME, GLORY AND MONEY!

- Hvilken rolle får du på hotellet?

-- Jeg er han som blir kompis med alle gutta og som er storsjarmøren blant jentene. Tross alt så er jeg en ulv i fåreklær og jeg er en skikkelig alfa-hann. På innsiden er jeg et lite lam og er kjempesnill, ydmyk og omtenksom.

- Hvilke jenter håper du kommer inn på «Paradise Hotel»?

-Jeg håper drømmedama sjekker inn. Hun skal være sporty, ha en spretten rumpe og ikke ha for små eller for store bryster. Og hun skal være solbrun, ha et fint ansikt og en kjempebra personlighet. Det er selvfølgelig også viktig at hun forstår meg. Det å få seg kjæreste på «Paradise Hotel» er absolutt mulig for min del, men sex på TV kommer ikke til å skje. Jenter som snakker 24/7 om seg selv og som rett og slett er dritdumme orker jeg ikke. Jeg blir litt lei meg om det sjekker inn ei stygg jente, jeg blir litt irritert av stygge jenter.

Beskriv deg selv med tre ord?

- Utadvendt, omtenksom og sleip.

Lik oss på Facebook og hold deg oppdatert om Paradise Hotel!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!