- Videoen er et spark bak til de som tror de vet hva ADHD er

Nå er den sett av over 600.000.

Publisert

(SIDE2):  - Videoen er ment som et spark bak til de som tror de vet hvordan denne diagnosen fungerer i hverdagen. Mange tror for eksempel at ADHD kun er synlig på skolen i form av bråk og uro, sier Magnus Jackson Krogh til Side2.

Magnus har selv ADHD og har skrevet boka «ADHD - min verste fiende og beste venn» . Du husker han kanskje også fra realityserien «Oljebarna» som gikk på VGTV.

Sett av over 600.000

Via sin blogg ADHD-inspirasjon har han nå lagt ut en ny video der han på humoristisk vis lar folk ta del i hvordan han tolker en vanlig hverdag med og uten ADHD. Videoen er i skrivende stund sett av over 600.000.

- Selv kunne jeg aldri tenkt meg å være «normal» sier Magnus Jackson Krogh.
- Selv kunne jeg aldri tenkt meg å være «normal» sier Magnus Jackson Krogh. Foto: Forlaget den lyse side (ADHD Inspirasjon)

 - Folk hører ofte ikke om det positive aspektet ved å ha ADHD. Som for eksempel at man har arbeidslyst, pågangsmot og ikke minst godt humør, sier Magnus.

Og legger til:

 - Mange prøver å fortelle meg forskjellen på det å ha ADHD og være «normal». Selv kunne  jeg aldri tenke meg å være «normal», noe så kjedelig. Jeg er som en rakett som skytes opp av senga hver morgen og tar tak i dagen med arbeidslyst og godt humør. Jeg «drar» meg ikke inn på badet for å starte det som skal bli en lang og trøtt morgen.

 - Vil avlive myter

Da Side2 tidligere intervjuet Magnus fortalte han at han er nødt til å spise riktig, ha det ryddig rundt seg, sove når han skal og ikke ta medisiner for å ha det best mulig.

- Når jeg går på medisiner så mister jeg drømmene og interessene mine.

Magnus har fått mye respons fra de som har sett videoen, og nettopp derfor fortsetter han å holde foredrag, lage videoer og spre informasjon om hvordan det for ham er å leve med ADHD.

 - Flere og flere mennesker melder seg med ADHD, og kjenner seg igjen. Det sier litt om hvor mange som lever med denne diagnosen i skjul og skam, og det er derfor jeg fortsetter. Jeg tror det er med på å avlive myter, rykter og skam rundt denne diagnosen. Og det gjør meg utrolig glad.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.