- Videoen er et spark bak til de som tror de vet hva ADHD er

Nå er den sett av over 600.000.

Publisert

(SIDE2):  - Videoen er ment som et spark bak til de som tror de vet hvordan denne diagnosen fungerer i hverdagen. Mange tror for eksempel at ADHD kun er synlig på skolen i form av bråk og uro, sier Magnus Jackson Krogh til Side2.

Magnus har selv ADHD og har skrevet boka «ADHD - min verste fiende og beste venn» . Du husker han kanskje også fra realityserien «Oljebarna» som gikk på VGTV.

Sett av over 600.000

Via sin blogg ADHD-inspirasjon har han nå lagt ut en ny video der han på humoristisk vis lar folk ta del i hvordan han tolker en vanlig hverdag med og uten ADHD. Videoen er i skrivende stund sett av over 600.000.

- Selv kunne jeg aldri tenkt meg å være «normal» sier Magnus Jackson Krogh.
- Selv kunne jeg aldri tenkt meg å være «normal» sier Magnus Jackson Krogh. Foto: Forlaget den lyse side (ADHD Inspirasjon)

 - Folk hører ofte ikke om det positive aspektet ved å ha ADHD. Som for eksempel at man har arbeidslyst, pågangsmot og ikke minst godt humør, sier Magnus.

Og legger til:

 - Mange prøver å fortelle meg forskjellen på det å ha ADHD og være «normal». Selv kunne  jeg aldri tenke meg å være «normal», noe så kjedelig. Jeg er som en rakett som skytes opp av senga hver morgen og tar tak i dagen med arbeidslyst og godt humør. Jeg «drar» meg ikke inn på badet for å starte det som skal bli en lang og trøtt morgen.

 - Vil avlive myter

Da Side2 tidligere intervjuet Magnus fortalte han at han er nødt til å spise riktig, ha det ryddig rundt seg, sove når han skal og ikke ta medisiner for å ha det best mulig.

- Når jeg går på medisiner så mister jeg drømmene og interessene mine.

Magnus har fått mye respons fra de som har sett videoen, og nettopp derfor fortsetter han å holde foredrag, lage videoer og spre informasjon om hvordan det for ham er å leve med ADHD.

 - Flere og flere mennesker melder seg med ADHD, og kjenner seg igjen. Det sier litt om hvor mange som lever med denne diagnosen i skjul og skam, og det er derfor jeg fortsetter. Jeg tror det er med på å avlive myter, rykter og skam rundt denne diagnosen. Og det gjør meg utrolig glad.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!