Foto: Istock

Samlivsekspert: Dette er den største feilen folk gjør når de dater

Ett spesielt stadie i forholdet er essensielt, ifølge samlivsekspert.

Publisert

Hvor lenge skal man tekste på Tinder før man møtes i virkeligheten? Skal mannen ta regningen på første date, eller skal den deles i to? Hvor lang tid bør det gå før man kan invitere daten hjem til seg?

Hva du bør gjøre og ikke gjøre på datingmarkedet i 2018 kan være mildt sagt forvirrende. Men det finnes heldigvis fagfolk som kan hjelpe deg, også med dette!

Dating- og samlivscoach Jo Barnett avslører overfor Independent hva hun mener er den største feilen folk gjør når de dater.

Les også: «Micro-cheating» er den nye utroskapstrenden

Det dreier seg rett og slett om at mange dropper romantikken og kommunikasjonen:

- Å kjappe seg med å ligge sammen før man har blitt kjent med hverandre og fått et sterkt mentalt og psykisk bånd.

Coachen mener det er essensielt både for menn og kvinner å ikke droppe stadiet der man blir kjent med hverandre uten å ha sex.

Les også: Dette skjer med kroppen når du slutter å ha sex

- Får han alle behovene sine dekket med en gang, setter han ikke pris på forholdet. Kvinner trenger også litt mysterium og jakt. Får de alt de ønsker seg med én gang uten å måtte kjempe noe for det, vil hun ikke verdsette mannen.

- Jo raskere forholdet når toppen, jo raskere slukker flammen. 

Jo Barnett legger også til at hun mener folk ikke er flinke nok til å snakke om hva de egentlig ønsker seg ut av det potensielle forholdet, og at mange bare forventer at ting skal ordne seg til slutt.

Noe å tenke over? 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!