BORT MED MARS OG SNICKERS: Det er funnet en plastbit i en sjokolade i Tyskland og derfor tilbakekaller produsenten nå flere millioner sjokoladebarer.
BORT MED MARS OG SNICKERS: Det er funnet en plastbit i en sjokolade i Tyskland og derfor tilbakekaller produsenten nå flere millioner sjokoladebarer. Foto: Will Burgess (Reuters / Scanpix)

Mars Nordics: - Kunder som har kjøpt en av disse sjokoladene bør ikke spise dem

- Vi beklager ulempene for våre kunder, og unnskylder hendelsen, skriver Mars Chocolate i en pressemelding.

Publisert

(SIDE2): Tirsdag ettermiddag kom nyheten om at sjokoladene Snickers og Mars trekkes tilbake i 55 land.

En rød plastbit ble funnet i en Snickers kjøpt i Tyskland 8. januar, og den ble sporet tilbake til fabrikken i Veghel. Plastbiten skal ha kommet fra et beskyttelsesbelegg på en av maskinene

- Vi tar alle forhåndsregler

Tirsdag kveld skriver Mars Nordics følgende i en pressemelding:

- Av forsiktighetshensyn tilbakekaller Mars Chocolate produkter produsert i Nederland (Veghel) på grunn av muligheten for plastikkstykker i våre produkter.

- Vi tar alle forhåndsregler da dette kan utgjøre en helse-risiko og i verste fall kvelningsrisiko, står det i pressemeldingen.

- Kunder som har kjøpt en av disse sjokoladene bør ikke spise dem. For mer informasjon, kan kunder kontakte websidene til Mars Norge, sende en e-post eller ringe Mars, informerer produsenten.

Ikke spis disse sjokoladene

Videre påpeker Mars Nordics at tilbakekallelsen gjelder bare produktene nevnt nedenfor og ingen andre produkter enn de som er produsert i Nederland som har følgende best før datoer og produksjonsnummer:

- Dette er en isolert hendelse og bare produktene omtalt over produsert i Nederland er berørt. Ingen andre variasjoner av sjokolade, pakningsformater eller bar størrelser er berørt. Og ingen andre produksjonsnumre eller best før datoer eller produkter produsert andre steder er berørt, informerer sjokoladeprodusenten.
- Dette er en isolert hendelse og bare produktene omtalt over produsert i Nederland er berørt. Ingen andre variasjoner av sjokolade, pakningsformater eller bar størrelser er berørt. Og ingen andre produksjonsnumre eller best før datoer eller produkter produsert andre steder er berørt, informerer sjokoladeprodusenten. Foto: (Mars Norge)